HomeEntertainmentMust-have: een floatie voor jou en jouw trouwe viervoeter

Must-have: een floatie voor jou en jouw trouwe viervoeter

Neem jij jouw trouwe viervoeter het liefst overal mee naartoe? Dan is deze opblaasbare floatie echt iets voor jou. Dit is het schattigste en leukste wat we in tijden zijn tegengekomen. Je kunt lekker chillen, relaxen, drijven en loungen met jouw trouwe viervoeter.

Funboy x Bark

Dit is namelijk de Funboy x Bark. Hiermee ben jij, samen met je hond, helemaal klaar voor de zomer. Wees er wel snel bij want het is een beperkte oplage. Op moment dat dit artikel online komt is er al een kans dat deze Funboys uitverkocht zijn.

Je kunt er eentje voor jezelf bestellen, maar het is veel leuker om er ook eentje voor jouw hond te bestellen. Deze hondenversies zijn in samenwerking met de hondenexperts van Bark gemaakt. Ze zijn pootbestendig en hebben een draagvermogen van ongeveer 70 pond. Binnen twee minuten is zo’n vlot opgeblazen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FUNBOY (@funboy)

Verschillende versies en prijzen

De Funboy x Bark floaties zullen verkrijgbaar zijn in drie verschillende soorten. Je kunt kiezen uit: Yacht Dog Float, Private Dog Float en de Rainbow Cloud Dog Float. De Yacht versie is in drie kleuren verkrijgbaar: wit, blauw en oranje. Deze float heeft ook een handig verstevigd stukje aan de voorkant van de float waardoor jouw hondje van hondensnoepjes kan genieten.

De float i meer dan 1,5 meter lang. Jouw viervoeter kan dus heerlijk languit chillen op het water. Er is ook een menselijke versie van de Funboy x Bark: de Mega Yacht Floot. Momenteel kost deze 170 euro. De hondenversies kosten rond de 50 euro. Check alle opties hier.

Uitverkocht? Bij Bol.com hebben ze goede alternatieven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FUNBOY (@funboy)

Meer van dit