HomeGadgetsDeze handige gadgets voor in de badkamer wil jij hebben

Deze handige gadgets voor in de badkamer wil jij hebben

Na een dag hard werken is niets lekkerder dan de comfort van een bad of douche. Het is je eigen stukje hemel waar je jezelf even lekker terug kunt trekken om te relaxen. Maar waarom zou je jouw badkamer niet upgraden met wat gadgets? Met de onderstaande gadgets tover jij jouw badkamer om tot een wellness-centrum.

Bubbelmat

Als je na je werk of sport even lekker bij wilt komen dan kun je jouw ligbad uitrusten met deze bubbelmat. Even heerlijk bubbelen en je spieren ontspannen terwijl je in de comfort van je badkamer wegdroomt.

badkamer bubbelmat

Je koopt deze bubbelmat hier.

Hollywood-spiegel verlichting

Jezelf opmaken, puisten uitdrukken, of je neusharen checken; het kan allemaal met deze Hollywood-spiegel verlichting. Je brengt een stukje chique in je badkamer door deze verlichting aan te brengen op je spiegel.

badkamer hollywood verlichting

Je koopt de Hollywood-spiegel verlichting hier.

Broombrush tandenborstel

Dit apparaat weet jou met 5 standjes oraal aan te pakken. Deze tandenborstel weet elk hoekje in je mond te vinden en elimineert bacteriƫn zonder moeite. De batterij gaat maar liefst 90 dagen mee, dus je kunt jezelf er lang mee plezieren.

badkamer boombrush

Je koopt de tandenborstel hier.

Waterdichte JBL speaker

Met deze waterdichte JBL speaker kun je lekker onder de douche meezingen met je favoriete muziek. Er zit een handige ophanghaak aan vast zodat je hem nergens op hoeft te leggen. Dit is ook een handige gadget voor op het strand.

badkamer jbl speaker

Je koopt hem hier.

Voetenbad met massage

Dit apparaat is handig als je voor je werk lang moet staan of veel moet lopen. Je kunt je voeten heerlijk laten ontspannen met dit voetenbad met massagefunctie. De doorbloeding wordt ook beter, en je hebt meteen die zweetgeur van je kakkers afgespoeld.

badkamer voetenbad met massage

Je koopt dit voetenbad hier.

Underwater Light Show

Deze gadget is leuk voor kinderen, maar je mag zelf ook het kind in jezelf loslaten met deze Underwater Light Show. Leuk voor als je iets te vieren hebt, of als je edele delen ook wel een keer een feestje kunnen gebruiken. Deze discobol is uiteraard waterdicht.

badkamer underwater light show

Je koopt hem hier.

Badplank

Jezelf verwennen met een heerlijk bad, terwijl je jouw favoriete serie kijkt en een glaasje wijn in je kop stopt; dat kan met deze badplank. Er is ook genoeg ruimte om een bakje bitterballen op te zetten. De plank is uitschuifbaar en dus voor elk bad geschikt.

badkamer badplank

Je koopt de badplank hier.

Meer van dit