HomeGadgetsDeze 5 gadgets worden gebruikt door criminelen

Deze 5 gadgets worden gebruikt door criminelen

Het leven van een crimineel gaat niet over rozen. De politie blijft jouw zuurverdiende geld maar jatten, en met een beetje pech stelen ze ook je drugs nog eens! Daarna krijg jij de schuld van die verloren partij en moet je ook nog elke dag over je brede schouders kijken om niet geliquideerd te worden. Nee, makkelijk is het niet. Maar er is hoop! Wij hebben 5 handige gadgets gevonden die het leven van criminelen een stuk makkelijker maken.

Licence Plate Flipper

Als je net iemand hebt omgelegd dan zit je niet te wachten op een paar snorren van het politiekantoor die even een kijkje willen nemen in de gestolen Audi waar je in rijdt. Een beetje zelfrespecterende crimineel heeft dan ook een Licence Plate Flipper. 

Met deze handige gadget ga jij moeiteloos op in het verkeer. Die blauwe bloedhonden van de verkeerspolitie zullen niets vermoeden als ze jouw auto natrekken, want met deze gadget ben jij ze mooi te slim af!

GPS Tracker

Als je net een partij drugs hebt verkocht dan kun je er altijd nog voor kiezen om het terug te jatten, zo verdubbel je je winst! (Tip). Met een GPS tracker weet je exact waar ze die berg verdovende middelen hebben opgeslagen.

Een GPS tracker is ook handig als je wilt weten waar de persoon loopt die jou die nieuwe Lamborghini gaat opleveren. Liquideren gaat een stuk makkelijker met een peilbaken onder zijn auto, anders blijf je zoeken, en dat kost tijd. Die handige tracker is hier te koop.

Signaaldetector

Criminelen worden niet graag afgeluisterd. Wat logisch is, want je wilt als boef niet hebben dat de rechtbank jouw stem in de rechtszaal laat horen als het gaat om die belachelijke beschuldigingen aan jouw adres. Maar er is een handige gadget dat afluisterapparatuur detecteert.

Deze anti-afluister signaaldetector speurt verborgen apparatuur op in jouw huis of onderduikadres. Zo weet je zeker dat je niet wordt afgeluisterd en kun je met een gerust hart spreken over je volgende overval of liquidatie.

Cryptofoon

Politie

Je wilt graag onder de justitiële radar blijven als het gaat om je criminele onderneming, dus is het communiceren met gelijkgestemden beter als je dat doet met een cryptofoon. Zo blijven jouw moordopdrachten en de locaties van al dat geld en drugs een geheimpje voor de recherche.

Als je slim bent dan sloop je wel eerst de microfoon en camera uit het toestel en communiceer je alleen met gecodeerde berichten. Een selfie is leuk, maar met een berg drugs op de achtergrond is dat een cadeautje voor de autoriteiten.

Lipstick taser

Deze is uitermate geschikt voor criminele travestieten en femme fatales. Tegenwoordig zijn vrouwen ook niet vies van een beetje crimineel geld. Bovendien gaat het hardnekkige gerucht dat vrouwen prima multitaskers zijn, dus past deze handige lipstick taser prima in haar Louis Vuitton handtas.

Een kusje voor het slapen gaan krijgt een extra dimensie met deze gadget. Een beetje criminele lady leegt graag de zakken van welgestelde mannen, wat zeer eenvoudig gaat met dit compacte, maar zeer handige apparaatje. 

Meer van dit