HomeGadgetsDeze 6 gadgets zijn onmisbaar op een festival

Deze 6 gadgets zijn onmisbaar op een festival

Het is weer zomer en het festivalseizoen is in volle gang. Je kunt je avondje feesten upgraden met de onderstaande gadgets, dat maakt het festivalgevoel nog intenser. We hebben uiteraard rekening gehouden met een hoog spectaculair-gehalte, dus met deze gadgets ben jij het feestje op het feest.

Waterspray ventilator

Als je danst alsof je leven ervan afhangt, kan de zomerzon en de omringende mensenmassa voor verhitting zorgen. Naast het feit dat je veel moet drinken is deze waterspray ventilator de ideale manier om even af te koelen. Je vult de bidon met koud water, zet de ventilator aan en sprayen maar. Heerlijke gadget voor op een festival.

festival ventilator

Je koopt de waterspray ventilator hier.

LED schoenen

Met deze LED schoenen zien jouw dansmoves eruit alsof ze rechtstreeks uit het universum komen. Ze zijn unisex, en dus geschikt voor zowel mannen en vrouwen. Je kunt ze opladen met een USB en gaan tussen de 5 en 8 uur mee. leuk detail: ze zijn waterdicht en dus geschikt voor elk feestje.

festival led schoenen

Je koopt de LED schoenen hier.

LED bril

Je maakt helemaal de festival-blitz als je een LED bril koopt die matcht bij je LED schoenen. De bijbehorende controller past makkelijk in je broekzak en bevat drie standen. De bril heeft een zwart montuur en zonnebril glazen. De batterijen gaan maar liefst 12 uur mee, dus ideaal voor een lange avond feesten.

led bril

Je koopt de LED bril hier.

Alcoholtester

Als je niet zeker weet of je te diep in het festivalbekertje hebt gekeken dan is het handig om een alcoholtester aan te schaffen. Dit apparaat is oplaadbaar met een USB en wordt geleverd met extra mondstukjes zodat jij en je vrienden kunnen testen wie de Bob gaat worden.

festival alcoholtester

Je koopt de alcoholtester hier.

Glow in the dark tape

Als je na een avond feesten je tent niet meer terug kan vinden dan is dat vervelend, vooral als je op het punt staat om in te storten. Dat gebeurt niet meer met deze rol glow in the dark tape. Als je dit over je tent plakt dan zie jij van meters afstand waar jouw heerlijke luchtbed op je ligt te wachten.

glow in the dark tape

Je koopt de rol tape hier.

Hangover recovery kit

Na een avond feesten wordt je de volgende ochtend vaak wakker met het gevoel alsof een olifant op je kop heeft staan dansen. Gelukkig bestaat er zoiets als een ‘hangover recovery kit’. Dit is de overlevingskit voor een kater, onmisbaar in het festivalseizoen. Er zit zelfs een voedende crème voor je ogen bij, een herstellende substantie voor je wallen.

festival recovery kit

Je koopt deze kit hier.

Meer van dit