HomeTechGelekte beelden: zo zien de Sony WF-1000XM5 earbuds eruit

Gelekte beelden: zo zien de Sony WF-1000XM5 earbuds eruit

Er gingen al langer geruchten over het nieuwe uiterlijk en de features van de Sony WF-1000M5 earbuds. Deze earbuds van Sony moet de verbeterde versie zijn van de Sony WF-1000XM4 earbuds, die goed werd ontvangen, maar door gebruikers als oncomfortabel in gebruik werd bestempeld. Nu zijn er foto’s uitgelekt die naar verluidt het uiterlijk van de XM5 verraden. Wij hebben daar wel oren naar, dus doken we in de beschikbare informatie.

Comfortabeler en kortere laadtijd

De beschikbare foto suggereert dat de XM5 een stuk ronder is dan zijn voorganger, de XM4. Gebruikers klagen over het platte design van dit model, dat als oncomfortabel in gebruik wordt omschreven. In het geval van de XM5 zou het design zijn aangepast naar een ronde vormgeving, zodat de earbuds comfortabeler in het oor liggen. Het is niet duidelijk of de XM5 ook kleiner zijn dan de XM4.

De case zou ook een stuk sneller opgeladen kunnen worden, en zou het laadlampje aan de buitenkant van de case zitten. Er is nog niets bevestigd, dus we kunnen helaas nog niets met zekerheid zeggen. Volgens bronnen, die het in het verleden vaker bij het rechte eind hadden, hebben deze draadloze oordopjes een glossy-look. Het is echter nog te vroeg om iets te zeggen over de geluidskwaliteit.

Sony WF-1000XM5 earbuds

Ondanks het feit dat de XM4 als oncomfortabel wordt omschreven, zijn gebruikers wel zeer tevreden over de geluidskwaliteit van de oordopjes. Sony staat bekend om zijn uitmuntende geluidskwaliteit, dus de verwachting is dat de XM5 ook een prima geluidskwaliteit heeft, of zelfs beter. Het bedrijf heeft aangegeven dat de nieuwe earbuds dit jaar nog op de markt komen, alleen is de datum nog een kwestie van speculeren.

De XM4 werd in februari 2021 onthuld, en gereleased in juni van dat jaar, dus het al niet lang meer duren voordat de XM5 binnenkort aan het publiek wordt getoond. Het zal dan hoogstwaarschijnlijk tot ergens in de zomer duren voordat de nieuwe earbuds in de winkel liggen. De XM4 zijn uiteraard ook nog te koop. Je kunt ze aanschaffen door op deze link te klikken.

Meer van dit