HomeEntertainmentGamingPlaystation baas bevestigt: "PS5-tekort is eindelijk opgelost"

Playstation baas bevestigt: “PS5-tekort is eindelijk opgelost”

De grootste baas van PlayStation heeft bekendgemaakt dat alle voorraadproblemen voor de PS5 nu eindelijk zijn opgelost. Jim Ryan, zo heet die grote baas, verontschuldigde zich meteen voor het gebrek aan gameconsoles sinds de release.

Playstation Partner awards

In Japan vonden onlangs de Playstation partner awards plaats. Tijdens het gala was er een videoboodschap van Jim Ryan te zien waarin hij vertelde dat de langdurige problemen die ze hadden met betrekking tot de voorraad van de PS5, eindelijk zijn opgelost. Hij gaf aan dat Sony meer dan genoeg toestellen kan leveren vanaf het najaar van 2023. Tijdens zijn toespraak bedankte hij de fans ook voor het begrip.

Het statement dat hij maakte gold in eerste instantie voor Azië dus het is nog maar de vraag of het voor Europa en Amerika ook zeker is. Naar alle waarschijnlijkheid komen er in ieder geval een hele hoop meer consoles beschikbaar waardoor de prijs eindelijk naar de oorspronkelijke consumentenprijs zal dalen. Voorlopig blijft het in ieder geval nog hopen dat de voorraden aangedikt gaan worden.

Playstation kopen

Wil je nou toch zo spoedig mogelijk een Playstation 5 kopen maar heb je geen idee hoe? Hou dan vooral deze afdelingen van bol.com en coolblue in de gaten. Daar verschijnen namelijk zeer regelmatig op random momenten Playstations in de voorraad. Ook kan het slim zijn om regelmatig de Media Markt in te lopen. Hier verkopen ze bundels die ze zelf maken.

Meer van dit