HomeEntertainmentDeze innovatieve geurkaars ruikt naar een ijskoud pilsje

Deze innovatieve geurkaars ruikt naar een ijskoud pilsje

Je hebt geurkaarsen in alle soorten en maten. Van lavendel tot vanille, en van peer tot rozen. Een Nederlands bedrijf heeft onlangs een geheel nieuwe geur op de markt gebracht: een geurkaars die ruikt naar een ijskoud biertje.

Bier geurkaars

Het is een beetje een ongewone twist, maar wij worden er wel erg blij van: bier geurkaarsen. Zet voortaan deze geurkaars aan voordat je jouw favoriete serie opzet en onder een dekentje kruipt. De geur van een ijskoud pilsje zal jouw kamer vullen. Je waant je voor eventjes op een zomers terras. Dat kunnen we momenteel allemaal wel gebruiken.

De geur van een ijskoud biertje op een zomerse dag is een van de dingen waar wij het meest blij van worden. En vanaf nu kun je die geur dus gewoon thuis creëren. Dit zijn innovaties waar we echt mega blij van worden.

bier, geurkaars, bol.com

Ongebruikelijke geurkaarsen

Bol.com heeft een “ongebruikelijke” geurkaarsen pagina in het leven geroepen. Daar vind je alle gekke geuren die niet onder de noemer ‘normaal’ vallen. Hier vind je dus bijvoorbeeld de geurkaars die naar bier ruikt.

De bier geurkaarsen kun je voor een mooi prijsje aanschaffen. Ze kosten rond de 25 euro en je kunt ze in lager, ale en stout geuren kopen. Je vind ze hier op bol.com .De geurkaarsen zijn al meerdere keren uitverkocht geweest, wij begrijpen natuurlijk wel waarom. Wees er dus snel bij. Dit is het ultieme kado voor jouw vader, neefje, beste vriend of zus. Proost!

Meer van dit