HomeTechCryptoVolgens ex-topman van Goldman Sachs kan Solana iedereen verbazen

Volgens ex-topman van Goldman Sachs kan Solana iedereen verbazen

Dat Solana grootse plannen heeft dat kunnen we zien aan het ambitieuze project dat het Solana-ecosysteem omvat. Op het moment van schrijven zijn er een aantal problemen met het netwerk, wat investeerders nerveus maakt, maar volgens ex-topman van Goldman Sachs, Raoul Pal, kan Solana iedereen verbazen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het project kan exploderen als de kinderziektes eruit zijn.

Concurreren met Ethereum

Solana wil concurreren met Ethereum, daar is iedereen het over eens. Het project wil leren van de fouten dat grootmacht Ethereum maakt, en daarop anticiperen, Iets dat tot nu toe aardig is gelukt. Er zijn echter een aantal technische problemen waar Solana de laatste tijd mee te kampen heeft. Een paar dagen geleden lag het gehele netwerk zelfs ruim zeven uur plat vanwege een netwerkfout. Daarnaast zijn er regelmatig storingen, tot frustratie van gebruikers van het netwerk.

Tijdens een ask me anything, een zogeheten AMA werd de mening van Raoul Pal gevraagd omtrent de ontwikkelingen van Solana en de problemen die zich op dit moment voordoen op het netwerk. De voormalige topman van Goldman Sachs liet weten dat hij nog steeds enthousiast is over het project, en dat het hem niets zou verbazen als Solana de volgende bullrun gaat exploderen.

Solana Raoul Pal

Solana heeft de potentie om te knallen

Als alle storingen zijn verholpen dan is het volgens Pat heel goed mogelijk dat de koers sterk gaat stijgen tijdens de volgende bull run. Hij erkent dat er veel problemen zijn op het netwerk, maar hij benoemt ook de potentie van Solana. Het netwerk heeft een gigantische capaciteit en heeft behoorlijk wat activiteit. “Als het de problemen overleeft dan is het één van de grootste crypto-protocollen en dan is het voor mij goed mogelijk dat het meedoet in de volgende upcycle” aldus Raoul Pal.

Raoul Pal staat bekend als een ervaren analist en investeerder die gespecialiseerd is in macro-economische voorspellingen. Hij is van mening dat cryptocurrency een stabiele toekomst zal krijgen in de wereldeconomie. Het is echter wel van belang dat technische storingen zoals bij Solana het geval is worden geëlimineerd. Zolang dit soort problemen zich voor blijven doen zal digitale valuta geen vaste voet aan economische grond krijgen. Pal is op lange termijn wel zeer positief over crypto. We hebben hieronder de AMA met Raoul Pal geplaatst.

Meer van dit