HomeEntertainmentPure kunst! Bol.com verkoopt nu gouden beelden van middelvingers

Pure kunst! Bol.com verkoopt nu gouden beelden van middelvingers

Ben jij gek op kunst met een boodschap? Dan is dit het ultieme artikel voor jou! Vaak is kunst erg duur en moet je diep in de buidel tasten. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Maar er is ook kunst voor een prikkie. Kunst met een aparte boodschap. Op Bol.com kwamen we nu een heel bijzondere art piece tegen: een gouden middelvinger.

Gouden middelvingers voor in de kast

Wil jij jezelf door middel van kunst uiten? Heb jij soms boze gevoelens? Dan is deze gouden middelvinger meer dan geschikt. Ons sprak het in ieder geval enorm aan, ook vanwege de lage prijs voor dit geniale ‘kunststuk’.

Dit stuk is op ware grote gemaakt en is van keramiek. Het kunststuk is gemaakt door ‘Bitten Design’, een verkoper op Bol.com met hele goede reviews. Misschien wel een goed idee om dit stuk weg te halen als jouw ouders komen eten. Als jouw schoonouders komen eten is hij natuurlijk wel enorm geschikt.

kleuren, middelvingers, bol.com

Zachte prijs

De middelvinger is daarnaast in zwart(matching met de zwarte ziel), roze en zilver aan te schaffen. Voor maar 26.90 ben jij de trotse eigenaar van dit designstuk. We lezen in de beschrijving van Bitten Design dat het ook zeer geschikt is als sierendenhouder.

Je kunt deze unieke gouden middelvinger hier aanschaffen! Op zoek naar een gezellig huisdier? Bol.com verkoopt nu ook levensechte Alpaca’s. Volg Gadgetgekkies voor wekelijks de gekste, handigste en leukste koopjes!

Meer van dit