HomeEntertainmentMan verstoort live tv-show met vraag over de GTA 6 release

Man verstoort live tv-show met vraag over de GTA 6 release

De GTA-fans zijn inmiddels acht jaar verder en wachten nog steeds op GTA 6. Veel fans kunnen het niet meer aan en worden er moedeloos van. Denk aan deze fan die heel erg random uit het publiek van een live TV-show in Duitsland springt om een belangrijke vraag te stellen: ‘Waar blijft GTA 6!?’

Man uit publiek vraagt naar release van GTA 6

Deze beelden zijn echt geweldig. Tijdens dit interview tussen een presentator en een vrouw komt er opeens een random man in beeld. Hij heeft een hele bijzonder maar oh zo belangrijke vraag: “Goedenavond, mijn naam is Taser”. Hij kijkt naar de presentator en zegt: “Waar is in hemelsnaam GTA 6? Ik wacht al 8 jaar op GTA 6”.

Waarom stelt de man deze vraag in deze setting hoor ik je denken. De presentator, Elton, heeft vaak stemmen ingesproken voor belangrijke videogames. Dit deed hij onder andere voor Halo 3. De man is dan ook niet helemaal verbaast dat deze vraag aan hem werd gesteld.

gta 6

Geniale beelden

Het gesprek tussen de twee game-fans is geweldig. “Het beste wat we kunnen doen is in de camera schreeuwen: ‘Waar is GTA 6?’”, roept de man. “Nee, dat heb ik helemaal niet nodig. Ik heb GTA 5 nog niet eens uitgespeeld”, zegt de presentator op hilarische wijze. Wat een eindbaas!

We weten dus nog steeds niet wanneer de game uitkomt. We wachten dus nog steeds, samen met deze vent, op de release van GTA 6. Wat we wel weten is het feit dat GTA 5 einde dit jaar voor de PS5 en Xbox Series te koop zal zijn. Een schrale troost..

Meer van dit