HomeEntertainmentEerste beelden van epische Halo live-action serie

Eerste beelden van epische Halo live-action serie

Een van onze favoriete games aller tijden krijgt een eigen live-action serie: Halo. De populaire game krijgt eindelijk een officiële show. Tijdens The Game Awards 2021 werden de eerste beelden getoond in de vorm van een teaser. Als je een fan bent gaat dit jou gegarandeerd kippenvel opleveren.

Halo game vertaald naar serie

Halo is een iconische game die veel gamers in hun top 5 hebben staan. Er zijn sinds 2001 maar liefst 19 edities op de markt. Microsoft Studios vond het nu de hoogste tijd voor een officiële Halo serie. De eerste trailer is nu eindelijk verschenen.

Het gaat in deze serie echt om een live-action verhaal. Dus geen geanimeerde characters, maar echte acteurs. Halo bewandeld een interessante route. Vaak worden films juist games, Halo doet het andersom. Lara Croft en Mortal Kombat gingen deze franchise voor, en zeker niet zonder succes. Er is dus hoop voor de fans.

Het verhaal van Halo: The Series

Er is nog niet heel veel bekend over Halo: The Series. We volgen het verhaal van de games door de jaren heen. De Master Chief, bekend onder John-117, zal gespeeld worden door Pablo Schreiber. Deze acteur speelde eerder in onder andere Skyscraper en Den of Thieves.

Ook Cortana zal in de serie voorbij komen. De Cortana-stemactrice Jen Taylor, ook bekend van de games, zal ook in de serie te horen zijn. Andere leden van de cast zijn Natascha McElhone, Olive Gray, Danny Sapani, Bokeem Woodbine en Karl Johnson. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet officieel bekend. Tot nu toe moet je het dus doen met deze teaser. Later deze week zal de officiële trailer gedropt worden.

Meer van dit