HomeTechCryptoHandelen in Bitcoin zonder geld te investeren?!

Handelen in Bitcoin zonder geld te investeren?!

Het is je vast niet ontgaan dat de Bitcoin enorm aan het stijgen is de laatste tijd. Zelf heb ik wel eens wat aangekocht, maar me er verder nooit echt in verdiept. Gister avond bedacht ik me dat het toch wel eens interessant kon zijn om er wat meer vanaf te weten dus ben ik aan de slag gegaan. Het belangrijkste punt voor mij is dat het handelen in crypto, makkelijk moet zijn. Na wat apps uitgetest te hebben viel me plots iets op. Je kunt gewoon geld verdienen in deze business, zonder dat je daar überhaupt geld voor uit moet geven! Vandaar dit artikel over hoe je kunt handelen in Bitcoin zonder geld te investeren.

Is dat echt zo makkelijk? Nou eigenlijk wel let op; Blox is een nieuwe Nederlandse app die zich vooral richt op het makkelijk maken van het handelen in cryptomunten. Omdat zij nieuwe leden nodig hebben, maken ze gebruik van een referral program. Dit programma houdt in dat mensen leden kunnen werven met een unieke persoonlijke code. Als iemand zich vervolgens aanmeldt met die code, krijgt diegene direct €10,- waarmee te handelen is. Je hoeft je niet te verifiëren tot een bedrag van €250,-.. dus die €10,- is direct van jou!

“Er zit vast een addertje onder het gras..” Precies dat is wat ik ook dacht. Maar dat is dus niet het geval. Je kunt gewoon direct met die €10,- aan de slag en je kunt zelfs die €10,- gelijk uitcashen naar je eigen rekening! Het enige wat je er voor moet doen is een account aanmaken met deze code: !!CODE IS MOMENTENTEEL BUITEN WERKING..!! en die code zorgt er dan voor dat jij direct jouw €10,- krijgt. Op het moment dat jij jouw €10,- krijgt.. krijg ik €0,02 haha.. Dat je het weet 😉 [Edit, er was toch een addertje haha.. het werkte alleen voor de eerste 20 mensen.. Sorry! Lees verder om via coinbase geld te verdienen ;-)] Neemt trouwens niet weg dat die app nog steeds heel prettig werkt!

Rijk zal je niet per se worden van dat tientje maar het geeft je wel de mogelijkheid om gratis te starten met het handelen in crypto. Met die €10,- kan je bijvoorbeeld eens kijken hoe het werkt om Bitcoins te kopen. Of je rijdt langs de Mc Donalds.. dat kan ook. Ik zelf heb het in één of andere (voor mij) onbekende cryptomunt gestopt in de hoop dat het ooit ontploft net als de Bitcoin destijds. Je kunt tot 250 euro storten zonder dat je daarbij gegevens in moet voeren dus je kan heel makkelijk en laagdrempelig aan de gang.

Nu hoor ik je denken.. een tientje.. Daar schiet ik niet heel veel mee op. Klopt! Maar ook daar heb ik een oplossing voor. Ikzelf was namelijk ook benieuwd of er meer van dit soort leuke initiatieven zijn en stuitte direct op Coinbase. Dit is één van de bekendste platformen ter wereld en heeft ook een heel leuk referral program. Dit program is ook meteen leuker voor mij want we profiteren er samen van. Je krijgt namelijk $10 (€8,15) als je voor $100 (€81,46) aan crypto koopt of verkoopt. Dan denk je.. ja dikke neus, daar ging het artikel niet over.. maar daar heb ik wat op gevonden!

Het is bij Coinbase namelijk mogelijk om quizjes te doen over bepaalde coins. In ruil daarvoor krijg je een aantal van die specifieke munten terug, die je direct kunt verkopen voor euro’s. In totaal is er zo’n €25-€50 te verdienen aan deze quizjes. Ook dit geld kan je per direct weer investeren, of opnemen! Weer gratis geld dus. Mocht je uiteindelijk wat fanatieker worden en er wel geld in investeren.. Dan krijg je dus nog eens $10,- extra (en ik ook jippie). Addertje hierbij is wel dat het wat meer tijd, info en moeite kost. Ik ben er al met al zo’n 30 minuutjes mee bezig geweest en verdiende daar €36,50 aan. Die is inmiddels (in iets minder dan 24 uur) al opgelopen tot €60,-! Ook hier weer belangrijk dat je via deze link: coinbase.com/join/van%20le_ma?src=ios-link aanmeldt, anders krijg je geen gratis geld.

Leuk dus! Zeker als je het gewoon allemaal eens uit wilt proberen, zouden dit de eerste stappen moeten zijn. In een klein dagje verdiende ik €70,- aan crypto, zonder dat ik daar ook maar iets van geld ingestopt had! Handelen in Bitcoin zonder geld te investeren dus.

Meer van dit