HomeGadgetsDeze Japanse gadget masseert jouw handen na een potje gamen

Deze Japanse gadget masseert jouw handen na een potje gamen

Als je regelmatig een fanatiek potje aan het gamen bent dan zal je het vast herkennen dat je handen soms wat stijf aan kunnen gaan voelen. Speciaal voor deze mensen is de Bauhütte Hand Massager uitgevonden. Deze gadget masseert jouw handen na een bloedstollend potje gamen.

Bauhütte in Japan

Het Japanse bedrijf Bauhütte staat bekend om hun revolutionaire gaming gear. Eerder zagen we van hen bijvoorbeeld al het gaming bed viral gaan. Het bedrijf richt zich op revolutionaire gaming setups. Deze nieuwe gadget die jouw handen masseert kan daar dus ook zeker niet bij ontbreken.

De Hand Massager heeft binnenin de behuizing een ruimte voor elke afzonderlijke vinger zitten. Zowel de vingers als de handpalm zijn omringt door 15 zachte kussens die de spanning uit jouw handen masseren.

handen masseren

Gadget die jouw handen masseert

Het apparaat heeft twee verschillende standen. Eentje voor de hele hand en eentje voor alleen de vingers. Deze verschillende standen kennen dan weer 3 verschillende niveaus van massage intensiteit. Het apparaat is in Japan te scoren voor ongeveer €130,-

Er is niets lekkerder dan een goede massage en daarom heb ik ook even gekeken naar een goedkopere oplossing. Op bol.com vind ik dit apparaat voor de helft van de prijs. Scheelt toch weer in de portemonnee en dat is alleen maar fijn want gamen kan een dure hobby zijn!

Meer van dit