HomeGadgetsDeze 5 gadgets zijn onmisbaar als je gaat kamperen

Deze 5 gadgets zijn onmisbaar als je gaat kamperen

In de zomer trekken we er gezellig met een sleurhut of een tent op uit. Even terug naar de basis, naar het oergevoel, overleven. Daar hebben we wel een paar gave gadgets voor nodig, want vuur maken met je handen en navigeren op de sterren is een beetje uit de tijd. Voor modern overleven in het stadspark of op de camping zijn een aantal handige gadgets uitgevonden. We hebben er een aantal voor jullie uitgelicht.

1. Een draagbaar koffiezetapparaat

Een lekker bakkie pleur is ook in de jungle welkom. Je hebt er niets aan als je de plaatselijke flora en fauna elke ochtend verpest met je humeur, dus een draagbaar koffiezetapparaat is een win-win gadget. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor de wereld om je heen. Dit koffiemaatje bevat een 12V accu, en is dus in de auto op te laden.

koffiemaatje gadgets

2. Powerbank voor je gadgets

Als je aan het overleven bent, dan wil je wel bereikbaar zijn. Een volle accu in je smartphone is dus van levensbelang. Met een sterke powerbank kun je jouw mobiele telefoon of tablet moeiteloos opladen zonder stopcontact. Je kunt dus tijdens het kamperen op social media delen hoe zwaar jouw overlevingstocht is.

powerbank gadgets

3. Zaklamp op zonne-energie

Als je in het pikkedonker op zoek bent naar hout voor je Campstove, dan wil je wel zien waar je loopt. Met een zaklamp op zonne-energie zit je nooit met een lege batterij. Je legt het apparaat overdag gewoon in de zon, zo simpel is het. Als het duister zijn intrede doet, dan zorg jij met een druk op de knop voor verlichting.

zaklamp gadgets

4. Oplaadbare bluetooth-speaker

Als je aan het kamperen bent, zit je niet te wachten op geluiden uit de natuur. Jij wil bij het kampvuur mee kunnen zingen met de grootste hits van Frans Bauer. Om deze reden is een oplaadbare bluetooth-speaker onmisbaar. Er zijn talloze soorten en maten verkrijgbaar, ons advies is om er eentje te kopen die in je rugtas past.

bluetooth speaker gadgets

5. Slimme waterfles

Als je geen water drinkt dan krijg je een droge mond, een droge huid, en dan ga je dood. We gaan ervan uit dat je hard je best doet om te overleven in het stadspark of je achtertuin, en daar hoort water bij. Met deze slimme waterfles vergeet je nooit meer te drinken, want de ingebouwde LED-verlichting helpt jou hieraan te herinneren. Deze is onmisbaar in je rugtas met gadgets.

slimme waterfles gadgets

Meer van dit