HomeGadgetsDeze hangmat onder je bureau is perfect geschikt voor powernaps op werk

Deze hangmat onder je bureau is perfect geschikt voor powernaps op werk

We hebben een bericht voor de luilakken onder ons. Het is natuurlijk van belang dat je vol uitgerust op je werk aankomt. Maar op de een of andere manier lukt dat niet altijd. Je hebt tot laat zitten gamen of appen, je zat vast in die Netflix-serie of je kon gewoon niet slapen. Een powernap is dan een heel goed alternatief. Maar hoe doe je dat het beste op werk? Met deze hangmat!

Hangmat voor onder je bureau

Met deze hangmat kom jij altijd aan je rust toe, ook op werk. De meest exclusieve en innovatieve kantoren hebben tegenwoordig zelfs bedden staan waar je even kunt pitten. Werk jij op een wat minder innovatief kantoor? Dan is deze hangmat de ultieme oplossing.

Vanaf nu werk je die donkere kringen onder je ogen makkelijk weg met een dutje. Human Solution heeft namelijk een hangmat ontwikkeld die je onder je bureau vast kunt maken. Je bent, als het goed is, ook nog eens uit het zicht van je collega’s en baas. Dit is pure winst. Een uitvinding die we eerder wilden kennen.

human solutions hangmat kantoor bureau

Human Solution hangmatten

Een dutje is natuurlijk een veel betere oplossing dan een driedubbele espresso naar binnen te beuken. Vertel dit voortaan aan jouw baas en hang die hangmat zo snel mogelijk op. Het zal je werk namelijk ook nog eens bevorderen.

Je kunt de hangmatten bestellen bij Human Solution. Ze staan onder de naam Under Desk Hammock by UPLIFT Desk. Je kunt er al eentje scoren voor 55 dollar. Slaaplekker mensen!

 

Meer van dit