HomeEntertainmentHarry Potterfans opgelet: Er zijn nu echte Harry Potter geurkaarsen te koop

Harry Potterfans opgelet: Er zijn nu echte Harry Potter geurkaarsen te koop

Harry Potterfans opgelet! Je kunt vanaf nu echte Harry Potter geurkaarsen kopen. Ben je dol op alles wat met Harry Potter te maken heeft? Dan moet je deze geurkaarsen echt in huis halen. Het kaarsenmerk Homesick maakt het mogelijk!

Harry Potter geurkaarsen

Het kaarsenmerk Homesick staat bekend om de vele populaire samenwerkingen die ze doen. Eerder gingen ze al viraal met hun Friends geurkaarsen en later waren het de Star Wars geurkaarsen die overal langs kwamen.

Harry Potter fans vroegen al tijden of er ook een versie voor hun kwam en daar zijn ze nu eindelijk! Ze hebben een set van 5 kaarsen uitgebracht in de officiële sferen van Harry Potter. Ze hebben de Zweinstein geurkaars, de Griffoendor geurkaars, de Huffelpuff geurkaars, de Ravenklauw geurkaars en de Zwadderich geurkaars.

Heerlijke geuren

Elke kaars heeft uiteraard andere geuren die je precies aan het onderwerp doen denken. Waan je bijvoorbeeld in de Zweinstein aula door de geur van natte stenen, cyprus en dennennaalden. Of wat dacht je van de Griffoendor slaapzaal die ruikt naar citroenschil, gerookt cederhout en sandelhout.

Via deze link kun je effe kijken wat ze allemaal nog meer voor Harry Potter geurkaarsen hebben. Helaas zijn ze best prijzig maar het is wel echt een unieke en officiële kaars. Een eventuele andere geurkaars met een Waardin World licentie kun je vinden op bol.com.

Meer van dit