HomeEntertainmentKasteel Zweinstein: LEGO dropt iconisch kasteel van Harry Potter in de verkoop

Kasteel Zweinstein: LEGO dropt iconisch kasteel van Harry Potter in de verkoop

Liefhebbers van Harry Potter kunnen hun magische handschoenen weer aantrekken, want ze kunnen dankzij LEGO per 1 september een schaalmodel van kasteel Zweinstein in elkaar toveren. We kennen dit iconische kasteel allemaal uit de verhalen van Harry Potter. Ook aan het terrein rondom het kasteel is gedacht. Deze zeer gedetailleerde set heeft een 18+ sticker, maar het is zonder twijfel leuk om het kasteel samen met je kind in elkaar te knutselen. Wij namen de specificaties even onder de loep.

Kasteel Zweinstein uit Harry Potter

Je kunt Kasteel Zweinstein vanaf 1 september tot in detail nabouwen. LEGO dropt dan een zeer gedetailleerde set. Je kunt naar hartelust bouwen aan de bekende torens, zoals de Hoofdtoren en de de bekende Astronomietoren. Ook aan de Grote Zaal is gedacht, evenals veel andere bekende ruimtes die in de boeken van Harry Potter worden omschreven. Zo is het mogelijk om de geheime kamer na te bouwen, die we allemaal kennen uit het tweede boek.

Aan de kleinste details is gedacht. Degenen die de boeken hebben gelezen en/of de films hebben gezien die zullen ongetwijfeld het schip van Klammfels herkennen, en wat dacht je van de Ford Anglia waarmee Harry en Ron in de magische boom belandden? Deze magische set is perfect voor de verzamelaar, maar ook leuk om weg te geven. Het is het eerste uitgebreide LEGO-schaalmodel van het kasteel en is bij uitstek geschikt voor elke fan van Harry Potter.

zweinstein-lego-harry-potter

LEGO dropt deze set op 1 september

Ga er maar vast voor zitten, want deze betoverende set heb je niet binnen een uurtje in elkaar gezet. Het is een garantie voor een middag plezier op een regenachtige zondagmiddag. De set bestaat uit 2660 delen, en is zeer gedetailleerd. Leuk detail: er wordt een architect standbeeld minifiguur bijgeleverd die je naast het naamplaatje kunt zetten. Dat is uiteindelijk de kroon op je bouwwerk.

De set is dus vanaf 1 september te koop op de website van LEGO. Je betaalt dan €169,99 voor het schaalmodel van het kasteel. Als je het grootser aan wil pakken dan kun je kiezen voor een uitgebreide set van het kasteel waar ook daadwerkelijk mee gespeeld kan worden. Op de website van Bol.com is deze vanaf nu te bestellen. Je krijgt bij deze set alle bekende minifiguren uit de Harry Potter-reeks bijgeleverd. Deze zet je uiteraard niet op de kast, maar daar beleef je magische avonturen mee. Enjoy!

zweinstein-lego-harry-potter

zweinstein-lego-harry-potter

zweinstein-lego-harry-potter

zweinstein-lego-harry-potter

Meer van dit