HomeTechZin in de feestdagen? Deze LEGO Harry Potter adventskalender is een must-have

Zin in de feestdagen? Deze LEGO Harry Potter adventskalender is een must-have

Als je ook he-le-maal klaar bent met de zomer, en niet kan wachten tot de feestdagen aanbreken, dan hebben we meer dan goed nieuws voor elke LEGO, Harry Potter, én Star Wars fan. Vanaf 1 september is er namelijk een LEGO-adventskalender te koop. Ja, je leest het goed, een adventskalender van LEGO! Wij bouwen graag aan een leuke sinterklaas of kerst, dus namen we even een kijkje.

LEGO Harry Potter-adventskalender

Als je Harry Potter magisch vond dan kun je deze kalender niet laten liggen. Dit is het ultieme cadeau voor kinderen, mannen, vrouwen, gezinnen, en ga zo maar door. De magie van Harry Potter wordt dagelijks als een spreuk over je afgeroepen als je een deurtje open maakt. Er zitten maar liefst 24 kleine LEGO-cadeautjes in de kalender, waaronder 7 minifiguren uit de filmreeks. Ook Home Alone hoort bij kerst, ook daar heeft LEGO een prachtige set van te koop.

Harry Potter zit uiteraard inbegrepen, maar ook Voldemort, de boze tovenaar. De eerste drie cadeautjes vormen een scène uit de film, de tweede drie cadeautjes ook, en ga zo maar door tot dag 24. Er zit ook een bonusspel bij inbegrepen. Als je fan bent van deze magische setting dan is deze adventskalender een absolute must-have. Zoals hierboven staat beschreven, is de set vanaf vandaag te koop.

lego harry potter

LEGO Star Wars-adventskalender

Fans van Star-Wars konden hun hart al vaker ophalen bij LEGO-sets zoals BD-1-Droid, maar een adventskalender met dit thema is een geniale toevoeging aan de collectie. Deze set omvat vijf Star-Wars minifiguren, drie LEGO droids en maar liefst zestien mini-bouwsets. Dit is een geniale zet van de speelgoedfabrikant, en geef ze eens ongelijk. Na een zinderende zomer is het met deze kalender heerlijk aftellen tot de winterdagen.

Buiten het feit dat dit een uitermate leuk cadeautje is om weg te geven, is het ook leuk om zelf te houden. Om de prijs hoef je het niet te laten, beide kalenders zijn te koop voor dezelfde prijs, namelijk €34,99. Dat is goedkoop als we een realistische kijk hebben op de prijzen van het speelgoed vandaag de dag. De grondstoffen stijgen, dus de LEGO prijzen ook. Naast het feit dat dit gewoon feelgood speelgoed is, kan het dus ook een slimme investering zijn. Enjoy!

lego star wars

Meer van dit