HomeEntertainmentHeineken verkoopt een Robot-Bierkoeler die jou overal volgt

Heineken verkoopt een Robot-Bierkoeler die jou overal volgt

Ben jij de definitie van een luie bierdrinker? Gefeliciteerd, je bent een man (of bierlustige vrouw)! Heineken heeft hier een geweldige oplossing voor verzonnen: De Heineken Robot! Deze robot regelt alles voor je en zorgt dat je nooit zonder pils zit.

Robot-Bierkoeler van Heineken

We kennen natuurlijk de robotstofzuiger en de robotgrasmaaier al. Maak kennis met het coole neefje van deze robots. Je hoeft voortaan niets meer te doen om goed dronken te worden. Eindelijk is het tijdperk van zware bierkoelers overal mee naar toe sjouwen voorbij!

Maar hoe werkt zo’n Robot-Bierkoeler precies? Deze bierkoelers bieden plek voor 12 goudgele rakkers. Als je flink doordrinkt kun je jouw robot-vriend dus meteen aan het werk zetten om nieuw bier te gaan halen, maar dit is natuurlijk ook z’n taak.

robot, bierkoeler, heineken

Heinekenbot

Het mooiste van deze geniale uitvinding? Je kunt er nu eentje winnen! Ga naar www.heinekenbot.com en doe mee met de actie! Je kunt alleen meedoen als je 21 jaar of ouder bent.

Ben jij de gelukkige winnaar van de B.O.T.? Dan willen we hem graag een keertje van je lenen. Of deze robot ook op de ‘gewone’ markt komt weten we nog niet, we houden je uiteraard op de hoogte. Tot die tijd kun je ook deze toffe Volkswagen Koelbox aanschaffen!

Meer van dit