HomeGadgetsIkea komt met waterdichte speaker voor in de douche

Ikea komt met waterdichte speaker voor in de douche

IKEA heeft een waterdichte bluetooth speaker aangekondigd die bestemd is voor in de douche. IKEA blijft daarmee hun assortiment van elektronica uitbreiden. Het is de bedoeling dat ze voor lange tijd vanaf april wereldwijd in de filialen te koop zijn.

IKEA VAPPEBY speaker

Met de VAPPEBY speaker wil de IKEA een veelzijdige speaker aanbieden voor een instapprijs. De bluetooth speaker moet zo’n 15 euro gaan kosten en zou overal gebruikt kunnen worden. Dankzij de IP67 waterdichtheid, komt zelfs het fijnste stof er niet in. Je zou hem zelfs een half uur lang onder water kunnen gebruiken.

De IKEA VAPPEBY speaker moet 80 uur mee kunnen als je het volume op 50% houdt. Wat het apparaatje aan volume doet is niet helemaal bekend maar als het lijkt op de overige kwaliteit van de IKEA dan moet dat wel goed zitten. De speaker is gericht op de badkamer. Dankzij het koordje hang je hem makkelijk op in de douche.

Stereo

Wanneer je denkt dat het weer een simpel speakertje is dan heb je het mis. Je kunt namelijk meerdere speakertjes aan elkaar koppelen zodat je een prettig stereogeluid kunt creëren. Gebruikers ervaren vaak een hol of juist schel geluid van speakers in de douche maar dat kun je op deze manier dus voorkomen.

De speaker komt niet met een oplader maar je kunt hem met ieder willekeurig USB-C kabeltje opladen. 99% van de mensen heeft zon kabel wel ergens slingeren in huis. Heb je die niet dan zijn ze ook voor een paar euro te scoren. Dol op IKEA? Dan kun je er ook voor kiezen om één van hun andere audio apparaten te scoren.

Meer van dit