HomeGadgetsMet deze 'SleepPhone' kun je tenminste wél lekker gaan liggen

Met deze ‘SleepPhone’ kun je tenminste wél lekker gaan liggen

Soms wil je gewoon lekker gaan liggen en genieten van een goed luisterboek of muziek. Wanneer je dat doet met een koptelefoon of oortjes, zal je altijd een soort van verplicht op je rug moeten liggen. Met de SleepPhone komt daar een einde aan! Deze koptelefoon is er namelijk voor gemaakt om lekker mee in slaap te vallen.

De SleepPhone

De SleepPhone is gemaakt om te helpen bij het in slaap vallen. De koptelefoon verminderd geluid van buiten en speelt tegelijkertijd jouw eigen audio af. Het is een ultradunne hoofdband die optimaal comfort moet bieden wanneer jij lekker gaat liggen. Hij is ultra zacht en de speakers zijn zo plat dat je ze niet voelt. Je sluit deze koptelefoon makkelijk aan op elke 3.5mm audio-aansluiting. Verder zijn de speakers er uit te halen waardoor je de hoofdband kunt wassen.

SleepPhones

Moeilijk in slaap vallen

Is het dagelijks leven krijgen we steeds meer prikkels. In combinatie met de vele schermtijd die we hebben, wordt het steeds moeilijker om in slaap te vallen. Audio zou je daarbij kunnen helpen. Speel bijvoorbeeld een luisterboek af of rustgevende muziek. De SleepPhone is daar de ultieme oplossing voor. Je kunt hem al voor €49,95 scoren op bol.com. Het enige nadeel van de SleepPhone is voor ons dat hij niet op bluetooth werkt. Op bol.com staat er wel een goede (zelfs goedkopere) bluetooth variant van deze koptelefoon!

Meer van dit