HomeGadgetsBol.com deal: een inklapbaar bad voor een prikkie

Bol.com deal: een inklapbaar bad voor een prikkie

Het is niet voor iedereen weggelegd om een badkamer inclusief bad te nemen. Simpelweg door de kosten en de ruimte. Maar er is nu een slimme oplossing voor: een inklapbaar bad van Bol.com! Dit is perfect voor thuis of op vakantie. Een must-have en daarom onze steal van de week!

Groot en goedkoop inklapbaar bad

Veel mensen hebben alleen ruimte voor een douche en dromen van een heerlijk bad. Er is namelijk niets lekkerders na een lange dag of een workout. Bol.com verkoop nu de Bath Bucket 2.0. Dit heerlijk bad is compact en kun je gemakkelijk opbergen door het in en uitklap systeem. Dit zijn gadgets waar we mega blij van worden!

Het bad is daarnaast ook nog relatief goedkoop. Je betaald er namelijk minder dan 130 euro voor en het product krijgt erg goede reviews. Het bad krijgt gemiddeld een 4,5 uit de 5 sterren. Prima deal dus!

nklapbaar, bad, bol.com

Enkele reacties

“Ik ben 1.64 m. en kan als ik recht op zit mijn benen voluit strekken. Makkelijk op te zetten en weer op te ruimen. Dit is een van de reacties als we de reviews doorscrollen.

Deksel past goed. Hou er alleen rekening mee dat het bad iets uitzet als hij al vol met water zit, dan is het wat lastiger om de deksel er op te krijgen. Makkelijker is om de deksel er op te doen als hij nog leeg is. Het is heerlijk genieten,” wordt er door een andere klant van Bol geschreven.

Je kunt het bad hier kopen en is er in vier verschillende kleuren.

Meer van dit