HomeGadgetsBol.com verkoopt nu een kebabgrill voor thuis voor een prikkie!

Bol.com verkoopt nu een kebabgrill voor thuis voor een prikkie!

Als je na een avond doorzakken zin hebt in een lekker vet broodje kebab dan hoef je voortaan niet meer naar de plaatselijke shoarmaboer om deze te kopen. Het is namelijk mogelijk om thuis je broodje kebab te maken! Met de kebabgrill voor thuis sta je niet meer in de rij voor deze lekkernij.

Kebabgrill voor thuis

Je maakt met deze kebabgrill voor thuis in een handomdraai jouw eigen kapsalon, broodje kebab of een combinatie van beide. Het spit van dit geniale apparaat draait 360 graden voor de optimale bereiding van jouw döner, gyros of shoarma. Er zit ook een opvangbakje voor het vet bij, dat je uiteraard regelmatig weer uitgiet over de spit met het vlees. Er zit een extra groot vizier in het apparaat zodat je live kunt genieten hoe het vlees langzaam gaart.

Het enige wat je hoeft te doen is de timer aanzetten en de kebabgrill doet de rest. Dit is echt de uitvinding van de eeuw. De spit met het vlees wordt er uiteraard niet bijgeleverd, dat zal je zelf moeten kopen, maar daarna is het een kwestie van klikken en watertandend toekijken hoe het vlees veranderd in de lekkerste gegrilde kebab dat je ooit hebt geproefd.

kebabgrill (1)

Kebabgrill te koop op Bol.com

Deze kebabgrill is te koop op bol.com. Dus als je hem op tijd bestelt dan kun je jouw broodje kebab of kapsalon aankomend weekend nog bereiden voor jou en je vrienden. We zetten hieronder even de specificaties van de grill, het enige wat je dan nog hoeft te doen is een spit met kebab te bestellen via deze link en te genieten van jouw zelfgemaakte broodje döner.

De specificaties van de kebabgrill voor thuis:
• Kebab verticale multigrill voor vetvrij grillen, bijv. Kip, kebab / gyros of spiesjes
• Door de verticale positie druppelt het ontsnappende vet direct in de roestvrijstalen vetopvangbak
• Incl. 1 braadspit (groot) voor o.a. Kip of kebab / gyros, incl. 6 afzonderlijk roterende vleesspiesen (klein)
• Incl. Roestvrijstalen tang, aan/uit-schakelaar, indicatielampje

Meer van dit