HomeGadgetsDit zijn de 5 beste kerstcadeaus voor mannen

Dit zijn de 5 beste kerstcadeaus voor mannen

Sinterklaas heeft zijn rode tabberd weer aan de Spaanse wilgen gehangen en heeft plaats gemaakt voor die bolle met die baard. De magie van kerst laat ook echte mannen niet onberoerd, stiekem zijn het allemaal kinderen. Maar wat geef je een man voor kerst? Hoe laat je zijn robuuste hart sneller kloppen? Wij hebben de 5 beste kerstcadeaus voor mannen op een rijtje gezet.

5. Bier Kerstboom

Met deze bier kerstboom krijg je elke man in beroering. Dit kerstcadeau past in elke mancave, maar is ook een echte blikvanger op de traditionele vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, eigenlijk op elke borrel. Deze bier kerstboom is ook te versieren, makkelijker dan de buurvrouw. Je slingert er een paar ballen in en de kerstsfeer is niet meer weg te meppen. Je scoort hem hier!

4. Fitbit Charge 5

Al die kerstkilo’s moeten er in het nieuwe jaar wel weer vanaf! Met de Fitbit Charge 5 heb je een digitaal maatje dat jou door het vagevuur van goede voornemens sleept. Door je mobiele telefoon te koppelen met de Fitbit kun je jouw progressie met een app bijhouden. Dit sportieve kerstcadeau motiveert elke man om die dikke pens aan te pakken. Je scoort hem hier!

3. Gentlemen’s club baardgroei kit

Echte mannen hebben een baard. Maar zonder verzorging van een bos gezichtshaar krijg je al snel een ‘look de clochard’. Dat klinkt heel chique, maar dat is het niet. Dus als hij er niet als een zwerver bij wilt lopen dan is deze Gentlemen’s club Baardgroei kit een prima kerstcadeau voor een stoere bebaarde kerel. Je scoort dit cadeau hier!

2. Brew Monkey bierbrouwpakket

Dit is toch geniaal man! Met een Brew Monkey bierbrouwpakket geef je een man de hobby van zijn dromen. Naast het bekijken van kwarktassen op naaktkalenders kan hij met dit pakket zijn eigen goudgele rakker produceren! Er zit een handleiding bij in vier verschillende talen. Of de dubbele Latijnse tongslag van Bacchus daar ook bij zit weten we niet. Je scoort het pakket hier!

1. Armani Exchange Hampton horloge

Echte kerels dragen horloges. Ze zijn uiteraard altijd op tijd in de kroeg of voor de televisie om te kijken naar een zenuwslopend potje voetbal. Met deze stijlvolle Armani Exchange Hampton horloge kijkt elke vent met stijl naar vadertje Tijd. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal, dat matcht goed bij zijn hart. Je scoort deze topper hier!

Meer van dit