HomeEntertainmentNu in de winkels: Deze Lego Eiffeltoren is het hoogste bouwwerk van...

Nu in de winkels: Deze Lego Eiffeltoren is het hoogste bouwwerk van Lego ooit!

Lego is speelgoed voor elke leeftijd en gender. Het is een soort puzzel en om die reden zijn er héél veel mensen die lekker met lego bouwen om te ontspannen. Om de mensen uit te blijven dagen, komen er regelmatig nieuwe producten van Lego op de markt. Vanaf nu kun je deze Lego Eiffeltoren kopen en dat is dan meteen de hoogste bouwset van lego ooit!

De Eiffeltoren

De set van de Eiffeltoren bestaat uit 10.000 en 1 stenen. Het ontwerp is exact zo gemaakt als de echte Eiffeltoren en dat wil zeggen dat het dus ook echt wel eens stevige constructie zal zijn. Met de vele details kun je de Eiffeltoren zo goed als 1 op 1 nabouwen. Ook over de omgeving is nagedacht. Zo bouw je onder de Eiffeltoren een park op schaal.

Als je helemaal klaar bent met bouwen dan is jouw toren anderhalve meter hoog. Dit wil zeggen dat je er dus wel flink de ruimte voor moet hebben. Hoewel het wel het hoogste bouwwerk is, is het niet het bouwwerk met de meeste stenen. Dat is namelijk de wereldkaart met 11.600 stenen. De set is maarliefst 630 euro en je kunt hem momenteel enkel scoren op de officiele LEGO-website. Mocht je dat wat te prijzig vinden dan kun je op bol.com ook een kleinere versie van de Eiffeltoren scoren.

De Eiffeltoren is voor Lego het nieuwste gave product en het is natuurlijk geen toeval dat ze hem vlak voor de feestdagen op de markt brengen. Ben je nou echt dol op lego? Dan kun je hier zien wat we allemaal nog meer over gave sets hebben geschreven!

Meer van dit