HomeGadgetsMust-have voor je kip: vanaf nu kan je met deze tuigjes je...

Must-have voor je kip: vanaf nu kan je met deze tuigjes je kippen uitlaten

Dat we honden aan de lijn uitlaten, dat is doodnormaal. En ook katten en konijnen die worden uitgelaten, is iets wat je vaker voorbij ziet komen. Maar waarom doen we dat niet met onze kippen? Dat is wat Amazon dacht. Vanaf nu kun je daarom een tuigje voor jouw kippen kopen, zodat je gezellig samen een rondje kunt maken.

Kip uitlaten

Ze noemen dit zelf een ‘kippenharnas’. Het is een accessoire voor luxe kippen. Dit harnast zou gemakkelijk aan de kip bevestigd kunnen worden. Je kunt de grootte gemakkelijk aanpassen waardoor de kip zich 100% comfortabel voelt. Wel zo belangrijk natuurlijk.

Met dit harnas kun je jouw kip dus trainen om netjes te lopen. Lekker dagelijks samen een rondje lopen, dat is nog eens gezellig. De producent belooft dat je zeker niet bang hoeft te zijn dat de kip uit het tuigje ontsnapt en er zelf vandoor gaat.

Gezellige look

De kippentuigjes zijn in drie verschillende vrolijke kleuren te bestellen. Ze hebben daarnaast een kleurijk strikje. Deze kan matchen met de kleur van het harnas. ZO loopt jouw kip helemaal in de laatste fashion trend rond.

Heb jij ook zo’n zin om met jouw kip rond te gaan lopen? Of wil je eerst nog wat meer info winnen? Check alle opties hier op Amazon.

Meer van dit