HomeEntertainmentJe kunt nu een schaal 1:1 Lamborghini Aventador van hand geslepen spiegelglas...

Je kunt nu een schaal 1:1 Lamborghini Aventador van hand geslepen spiegelglas kopen

Heb jij altijd al gedroomd van een dikke supercar? Ben jij nog steeds aan het sparen maar heb je jouw droom moeten uitstellen? Dan heeft Bol.com de oplossing voor jou gevonden. Je kunt nu een schaal 1 op 1 Lamborghini Aventador kopen, gemaakt van hand geslepen spiegelglas. Vroemmmmm!

Lamborghini Aventador

De Aventador is voor veel mensen de heilige graal onder de auto’s. Door de snelle looks en de hoge prijs is het een droomauto voor veel mensen. De Lamborghini Aventador werd onthuld op 19 december 2016.

Daarna werd de 2017 Lamborghini Aventador S uitgebracht in India in Rs 5.01 crore. Ten opzichte van de gewone Aventador heeft Lamborghini de S voorzien van iets agressiever bumperwerk, maar het geheel blijft een stuk beschaafder dan de Superveloce. En nu is er een betaalbare variant ontwikkeld.

Ambachtelijk maatwerk

Voor de mensen die genieten van het Lamborghini design is er nu een schitterend kunstwerk gemaakt. Dit kunstwerk is op ambachtelijke manier gemaakt van hand geslepen spiegelglas. Vanaf nu kun je jouw vrienden en familie vertellen dat je een Lamborghini hebt. Je kunt er alleen niet in rijden.

Deze Lambo Aventador is een 1 op 1 schaal beeld. Hij is verkrijgbaar in het goud met oranje. Het beeld kan rollen, maar niet sturen en je kunt er niet in zitten. Het is wel een geweldig kunstwerk voor in de tuin of voor uw bedrijf. Wat een plaatje is dit zeg! Je kunt deze Lambo hier kopen!

Meer van dit