HomeEntertainmentMust-have: lamp die je aan kunt zetten door aan zijn rubberen voorhuid...

Must-have: lamp die je aan kunt zetten door aan zijn rubberen voorhuid te trekken

We hebben weer een gadget gevonden waarbij jouw wenkbrauwen meteen een stukje omhoog gaan. Dit is namelijk de Love In Light Lamp. Dit is de meest bijzondere lamp die je ooit zult tegenkomen en daarom hoort hij ook een plekje te krijgen op Gadgetgekkies.

Love in Light Lamp

Deze Love In Light Lamp is namelijk een lamp in de vorm van een geslachtsdeel. Je kunt de lamp aan en uit zetten door middel van het terug schuiven en omhoog trekken van de voorhuid. We maken een grap? Nope, dit is oprecht de manier van uit/aan doen.

Op de site zeggen ze het volgende: “Ik heb meer dan vijf jaar over dit project nagedacht. Er is iets heel belangrijks in mijn leven gebeurd dat me ervan heeft overtuigd om niet langer te treuzelen. Dus laten we gaan, we hebben niet veel tijd om te twijfelen.”

Kleine oplage

Wat zoiets moet kosten? De lamp heeft zoveel aandacht gekregen dat hij een echt collectors item is geworden. Hij is daarnaast niet overal verkrijgbaar. Je kunt de lamp kopen voor ongeveer 4000 euro en er zijn er maar 50 op voorraad.

Je kunt de lamp daarnaast ook als NFT (crypto) kopen en deze heeft dan een prijs van rond de 5,00 ETH (ongeveer 8000 euro). In ieder geval heb je dan een item in huis waarmee je iedereen met verbazing achterlaat. Of dat iets positiefs is weten we niet zeker, bijzonder is het echter wel.

Meer van dit