HomeEntertainmentLEGO-bouwset: koop hier jouw eigen FC Barcelona stadion

LEGO-bouwset: koop hier jouw eigen FC Barcelona stadion

LEGO komt wederom met een geweldige set voor volwassenen, die nooit willen opgroeien. Ze brachten onlangs namelijk een set uit van Camp Nou, het prachtige en iconische stadion van FC Barcelona. Dit is de ultieme droom van voetbalfans (op de fans van Real Madrid na dan).

LEGO Camp Nou

Deze Barca-set heeft maar liefst 5.508 steentjes en is dus een helse klus om in elkaar te zetten. Dit FC Barcelona stadion zit vol met toffe en realistische details. Een echt veld, een catacombe, de perstribune, VIP-ingang voor echte belangrijke fans en meer. Ook is er een spelersbus en is er een tribune terug te vinden met de clubslogan ‘més que un club’.

Een echte Blaugrana, de bijnaam van Barca-fans, krijgt hier kippenvel van. De bouwset is in vijf delen op te splitsen. De afmetingen van deze set zijn 20 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 46 centimeter diep. Dat staat heel tof in jouw woonkamer of mancave.

Je kunt ook LEGO winnen

Deze Barca-set is nu te koop voor 329,99. Als je de set jaren bewaard durven we te garanderen dat hij meer waard zal zijn. Je kunt ook kans maken op gepersonaliseerde FC Barcelona-minifiguren. Wat je daarvoor moet doen? VIP-lid worden van LEGO. Dat doet je hier.

Op zoek naar meer LEGO plezier? Check dan deze levensechte LEGO-variant van jouw kat of deze LEGO Zweinstein-set!

LEGO fc barcelona camp nou

Meer van dit