HomeEntertainmentLEGO verkoopt iconische 18+ Batmobile en Dark Knight-minifiguren

LEGO verkoopt iconische 18+ Batmobile en Dark Knight-minifiguren

Het Deense LEGO heeft weer een mega dikke set uitgebracht: een Batmobile. Het gaat om de variant uit, een van de beste films ooit, The Dark Knight. Daarnaast krijg je de iconische minifiguren van Batman en Joker er ook nog eens bij. Dit is een must-have voor echte Batman-fans.

LEGO Batmobile

Als jij The Dark Knight hebt gezien dat weet je dat dit een van de beste films ooit gemaakt is. Deze film in combinatie met LEGO is helemaal goud waard. LEGO richt zich de laatste jaren steefs meer op de oudere generatie. Dit doen ze omdat steeds meer ‘ouderen’ terug willen naar hun jeugd. LEGO is daarbij het perfecte middel om je weer even jong te voelen.

Deze set heeft daarom zelfs het label 18+. Waarom begrijpen we niet helemaal, dit is een set die in onze ogen voor iedereen zou moeten zijn. Maar het geeft in ieder geval aan dat LEGO bezig is om steeds meer producten voor de oudere generatie te maken.

lego the dark knight

Batmobile-bouwset

Deze dikke bouwset bestaat uit 2049 stukjes. De Batmobile komt voor in The Dark Knight en is gebaseerd op een militaire wagen, de Tumbler. Je kunt nu eindelijk jouw eigen Batmobile in elkaar zetten. Deze wagen past perfect bij andere Batman-items van LEGO. Tijd om jouw eigen Gotham City te creëren.

De wagen heeft een dak dat open kan, waardoor je jouw Batman of de Joker in de stoelen kunt zetten. De Batmobile is 45 centimeter lang, 16 centimeter hoog en 25 centimeter breed. Een leuk item om in jouw kast of op een tv-meubel te zetten bijvoorbeeld. Je kunt deze bouwset nu scoren voor 299,99. Op zoek naar meer LEGO-producten? Check dan deze vette items!

lego batman dark knight

Meer van dit