HomeTechLEGO komt met next-level Star Wars bouwset

LEGO komt met next-level Star Wars bouwset

Omdat wij fans van LEGO zijn plaatsen we graag het laatste nieuws met betrekking tot de sets die op de markt komen. We hebben het laatst nog gehad over de Home Alone-set, maar er is niets zo populair als de LEGO-sets van Star Wars. De Deense speelgoedfabrikant komt nu met een gigantisch ruimteschip; het Razor Crest ruimteschip uit The Mandalorian.

Razor Crest uit The Mandalorian

Deze LEGO-set is een gigant, en er zit ook een gigantische prijs aan vast. Maar met de wetenschap dat de waarde van LEGO jaarlijks met 11% stijgt kan het best een slimme investering zijn. De Star-Wars sets zijn al jaren immens populair. Zo hebben we eerder aandacht besteed aan de B1-droid, een collecters-item. En wat dacht je van een Star-Wars adventskalender voor de feestdagen? Die heb je overigens ook in de Harry Potter uitvoering.

Fans van Star-Wars kunnen hun hart ophalen met het Razor Crest ruimteschip uit The Mandalorian. Fans van de serie weten dat dit het aanvalsschip van premiejager Din Djarin was totdat het werd vernietigd op Tython door de troepen van Moff Gideon. Het iconische ruimteschip is nu dus door LEGO gemaakt en komt binnenkort op de markt. Ga er maar vast voor zitten, want van de specificaties ga je sterren zien.

Immens grote LEGO-set van Star Wars

Het Razor Crest ruimteschip van Star Wars bestaat uit maar liefst 6187 stenen en onderdelen. Als je hem na een lange dag eindelijk in elkaar hebt weten te bouwen dan heb je een kunstwerk van 72 bij 50 centimeter in handen. Behalve duizenden kleine steentjes zit er ook een verwijderbare motor in het bouwwerk . Er zit ook een ontsnappingscapsule in, een grappige koolstofvrieskamer, een uitgebreide cockpit, en er zitten verschillende poppetjes bij.

De mini-figures die bij deze gigantische set geleverd worden zijn Grogu, Mythrol en Kuiil op het model van een Blurrg, en uiteraard de iconische Mandalorian. Je zult diep in de buidel moeten tasten om deze set aan te kunnen schaffen, want hij gaat 600 euro kosten. Niettemin is dit een echte collectors-item die niet in de kast mag ontbreken. VIP-leden van LEGO kunnen hem al op 3 oktober bestellen, de rest zal moeten wachten tot 7 oktober.

Meer van dit