HomeTechLEGO brengt supervette 'The Mighty Bowser' Super Mario-set uit

LEGO brengt supervette ‘The Mighty Bowser’ Super Mario-set uit

Liefhebbers van LEGO, en met name fans van Super Mario kunnen in oktober hun hart ophalen, want dan komt één van de vetste karakters van mario als LEGO-set op de markt. The Mighty Bowser wordt dan toegevoegd aan de Mario-collectie, en hier willen wij uiteraard meer van weten. Wij namen deze geniale set even onder de loep.

De grootste LEGO-set ooit

Bowser is in elke zin van het woord een echte eindbaas, en niet weg te denken uit het Super Mario universum. We zijn dus zeer verheugd om te horen dat er een LEGO-set van dit iconische karakter op de markt komt. Je bent wel even zoet met het bouwen van Bowser, want de set is maar liefst 32 cm hoog, 41 cm, breed en 28 cm diep. Deze afmetingen is inclusief de displaystand met twee pilaren, die we kennen uit het spel.

Het leuke aan deze set is dat je het hoofd van Bowser kunt bewegen, en je kunt ook zijn armen en benen positioneren. Het is ook mogelijk om een vuurbal uit zijn mond te laten schieten. Deze set is dus nu al een must-have, ondanks het feit dat hij nog niet op de markt is gebracht, dat gebeurt in oktober, dus je zal nog even geduld moeten hebben. Deze set heeft echter nog een andere vette eigenschap. Er komt ook een Avatar-set uit, dus die kun je ook meteen in de gaten houden.

Super Mario LEGO

Als je een echte liefhebber van LEGO en Super Mario bent dan heb je waarschijnlijk ook de sets van Mario, Luigi en Peach in huis. Het leuke van deze Bowser-set is dat je hem kunt activeren met de andere sets, zodat ze tegen elkaar kunnen vechten. De Bowser LEGO-set is een echte blikvanger en een collectors-item. Het kan ook een goede investering zijn, want de waarde van LEGO stijgt jaarlijks met zo’n 11%.

Het hele bouwwerk bestaat uit 2.807 blokjes, dus je kunt er een aardige zondagmiddag mee bezig zijn. Ook de prijs van de Bowser-set is al bekend, €229,99. Dus het is niet de goedkoopste set, maar je hebt dan wel een iconisch karakter in je woonkamer of vitrinekast staan. Het is uiteraard helemaal geweldig als je de hele Super Mario familie bij elkaar hebt, want wie houdt er nou niet van LEGO en Super Mario?

Meer van dit