HomeEntertainmentBol.com verkoopt nu levensechte “Berijdbare Alpaca’s” voor in de tuin

Bol.com verkoopt nu levensechte “Berijdbare Alpaca’s” voor in de tuin

Alpaca’s zijn de laatste jaren de meest populaire dieren geworden. Mensen reizen zelfs de wereld af om te overnachten op een alpaca boerderij. Wie droomt er nou niet van een achtertuin vol met schattige Alpaca’s? Vanaf nu is dat mogelijk. Bol.com verkoopt namelijk een levensechte berijdbare Alpaca.

Levensechte Alpaca’s

Het is niet voor iedereen haalbaar qua tijd en financiën om een Alpaca in huis te nemen. Bol.com komt daarom met een geniale oplossing. Het is een afdeling van Bol.com waar we nog niet van af wist: de Hansa Creation. Zij maken allerlei dieren na op ware grote en het ziet er fantastisch uit!

Hansa Creation is de baas op het gebied van levensechte dieren namaken. Het neemt dus alsnog veel ruimte in, het scheelt echter wel veel voer en aandacht. Dit is de oplossing voor iedereen die droomt van een levensgrote Alpaca of ander huisdier.

alpaca, bol.com

Berijdbaar

De titel van het product is: “Alpaca, berijdbaar bruin zonder accessories.” Volgens ons is berijdbaar bruin geen nieuwe soort kleur, het zal dus gaan om een Alpaca waar je op kunt rijden. Deze Alpaca is net zo groot als een echte Alpaca dus groot genoeg voor een ritje.

Je kunt hem ook lekker verzorgen en borstelen. Je hebt er dus alsnog een dagtaak aan om te verzorgen. Wil je er eentje aanschaffen? Check deze link naar bol.com om te bestellen. De bruine Alpaca is 100 cm hoog en kost 743,41 euro, de witte is 165 cm hoog en kost je 1406,13 euro!

Benieuwd welke dieren Hansa Creation nog meer verkoopt? Check de video hieronder en verbaas je over de kwaliteit:

Meer van dit