HomeEntertainmentDino liefhebbers opgelet: Deze levensgrote dino kan nu van jou zijn!

Dino liefhebbers opgelet: Deze levensgrote dino kan nu van jou zijn!

Ben jij gek op dino’s? Ken jij alle soorten en maten? Dan is dit bericht speciaal voor jou bedoeld! Wij kwamen namelijk een pareltje tegen op internet deze week: er staat namelijk een levensechte grote dino te koop. Perfect geschikt voor in de tuin!

Levensgrote dino te koop

Tijdens het scrollen op Facebook kwamen we opeens een pareltje van jewelste tegen. Een levensgrote dino in de verkoop! Het bericht komt van de STUNT STORE. Helaas gaan zij sluiten, dat is waarschijnlijk de reden dat ze dit geweldige product nog snel in de verkoop doen.

De post kon op mega veel reacties rekenen. Het blijkt dat er heel veel echte dino fans zijn in Nederland. Ook Joel Beukers reageerde en gaf aan geïnteresseerd te zijn. Waarschijnlijk maakt hij er een gouden dino van. Als hij nog niet heeft toegeslagen raden we je aan om STUNT STORE een berichtje te sturen en een bod te doen.

levensgrote dino te koop

Dino specs & AliExpress

Bekijk hieronder nog wat foto’s van de levensgrote dino van de STUNT STORE. Dit staat toch geweldig in de tuin of op het balkon? Al moet je wel wat ruimte hebben. De dino is 310cm hoog 600cm lang. Meer fan van Alpaca’s? Check dan deze van Bol.com!

Wil jij meer dino producten? AliExpress heeft heel erg veel leuke items in de verkoop. Zoals we gewend zijn van de Chinese retailer hebben zij alles wat je maar kunt bedenken. Denk aan levensgrote dino’s, truien, speeltjes en meer. Check de collectie hier.

dino

Meer van dit