HomeGadgetsLG komt met een gloednieuwe tv met bizar beeldformaat van 325 (!)...

LG komt met een gloednieuwe tv met bizar beeldformaat van 325 (!) inch

We schreven in dit artikel al eens over ‘The Wall’ van Samsung. Dit is een absurde telvisie van een belachelijk groot formaat. LG wilde er nog een schepje bovenop doen en maakte een televisie die nog net iets groter is. Dit wil je aan je muur hebben hangen. Films kijken en gamen zal nooit meer hetzelfde zijn.

LG komt met een Extreme Home Cinema televisie

LG wil even laten zien dat ze de grootste hebben. Daarom komen ze met The Extreme Home Cinema. Dit zegt natuurlijk genoeg. Extreem en groot is het zeker. De televisie heeft namelijk een absurd formaat van 325-inches. Dit staat gelijk aan 825,5 cm. Je kunt de grootte een beetje verstellen als je hem toch wat kleiner wilt hebben.

LG zegt zelf: “Available in various sizes and performance levels, LG’s home cinema displays take the guess work out of configuring which DVLED screen is right for you.” Dat is natuurlijk mooi nieuws. Als de grootste editie niet in jouw huis past zijn er dus nog andere mogelijkheden. Maar de echte bazen gaan natuurlijk voor 325-inches.

lg extreme cinema

Specs & The Wall

De formaten van van 108 tot 325 inches. Daarnaast komen ze met 2K tot 8K configuraties. Uiteraard is de doelgroep van deze televisies wel duidelijk: mensen met grote huizen en belachelijk veel geld. Willucht is het ook tof in een bedrijfspand. LG heeft nog geen exacte prijs laten weten van het 325-inch model. Garantie, support en installatie kost in ieder geval al 30.000 dollar.

Eerder hadden we het al over The Wall. Dit is een mega tv van 219-inch van Samsung. Lees hier alles over dit mooie model.

Meer van dit