HomeGeen categorieLidl stunt weer eens met een elektrische fiets!

Lidl stunt weer eens met een elektrische fiets!

Als je tegenwoordig ergens een elektrische fiets kan scoren met de beste prijs, dan moet je bij Lidl zijn. Ze hebben regelmatig aanbiedingen die zo goedkoop zijn dat je ze nergens anders kunt vinden. Ook nu weer hebben ze een geweldige deal in de shop staan! Het gaat om de LLOBE E-bike 28″ Cargo in zowel het dames- als het heren model. In deze elektrische transportfiets wordt zowel het design, de techniek en de prijs met elkaar gemixt waardoor de beste deal ontstaat.

De LLOBE E-Bike 28″ Cargo heeft in tegenstelling tot andere elektrische fietsen van deze prijs een mooi ouderwets design. Daarnaast valt hij op door zijn ruige en stevige frame in combinatie met witte banden en een heerlijk zadel. Voorop vind je het stijlvolle rekje en achterop zit de accu. Daar zit dan ook direct het enige nadeel, de accu zit niet ingebouwd.. Maar goed, een elektrische fiets met ingebouwde accu ga je never nooit ergens vinden voor deze goedkope prijs. Daar komt dan nog bij dat een externe accu veel makkelijker in de omgang is, omdat je hem los kunt koppelen.

SPECS:

Deze fiets heeft een borstelloze motor (36V, 250W) in het voorwiel zitten. Deze motor kan je in drie verschillende standen trapondersteuning leveren, tot 25 kilometer per uur. De combinatie van deze motor met de drie Shimano versnellingen, geeft je het perfecte gevoel in iedere omstandigheid. De accu van deze fiets is geleverd door Samsung en is binnen 4 tot 6 uur volledig opgeladen. Het bereik van de accu is 80 kilometer. Daarnaast is er nog een aanduw hulp tot 6 kilometer per uur aanwezig. Als je dieper in de specs wilt duiken, dan moet je HIER even kijken.

De prijs:

Je kunt deze elektrische transportfiets zowel in het dames- als het mannenmodel kopen voor €1.099,-. Deze prijs ga je nergens anders vinden voor elektrische fietsen van deze kwaliteit. De fiets wordt binnen vijf dagen bij je thuisbezorgd. Je hoeft je gelijk de komende tien jaar geen zorgen meer te maken want op het frame krijg je tien jaar garantie. Ook de accu heeft 2 jaar garantie.

Meer van dit