HomeEntertainmentJe kunt nu een goedkope elektrische loopband op wielen kopen!

Je kunt nu een goedkope elektrische loopband op wielen kopen!

Je hebt mensen die buiten hardlopen en mensen die binnen hardlopen. Het heeft beide zijn voordelen en nu is er een slimme geest die deze voordelen wilt combineren! Door deze loopband op wielen kun je namelijk op de loopband trainen, terwijl je door de buitenlucht cruised.

Vreemde tijd

Het is een vreemde tijd om te sporten. Na 17:00 kan het niet meer en als je dan overdag alsnog gaat dan is het nu wel erg koud maar niet alleen om te sporten is het een vreemde tijd. Je kunt tegenwoordig namelijk niet meer over straat zonder dat je om de leenscooters moet slalommen. Laat mij nou eens een product gevonden hebben dat aan alle vreemde dingen een einde maakt!

Fit blijven

Met deze loopband op wielen kun je namelijk met gemak fit blijven, terwijl je van a naar b gaat! Dat slaat uiteraard nergens op want je zou dan ook gewoon normaal kunnen hardlopen maar goed… vergeet dat. Wat we zeker weten is dat jij met dit vervoersmiddel in ieder geval een opvallende verschijning bent!

Waarom zou je binnen op een loopband gaan lopen als je datzelfde ook gewoon lekker buiten kunt doen? En waarom zou je op de straat lopen als je ook gewoon vooruit kunt op het fietspad? Precies, jij weet het ook niet!

Elektrische voertuigen

Uiteraard is dit van ons uit maar een geintje maar dat neemt niet weg dat er tegenwoordig steeds meer elektrische voertuigen opduiken. De vraag is met dit product een beetje hoever we nog moeten gaan?

Het straatbeeld is flink aan het veranderen. Ondanks dat het allemaal elektrisch is, is het wel zo dat het steeds minder duidelijk wordt wie nou wat waar precies aan het doen is. We hopen in ieder geval dat je weer een beetje hebt kunnen lachen. Mocht je het product toch willen kopen (wij zullen niet oordelen), dan kan dat via deze link. De loopband op wielen kost je zo’n 750 euro maar dan heb je wel wat unieks! Benieuwd hoe dat er een beetje uit gaat zien? Check dan eens onderstaande video 😉

 

 

Meer van dit