HomeEntertainmentDeze luxe camper heeft zelfs een dakterras en jacuzzi en garage

Deze luxe camper heeft zelfs een dakterras en jacuzzi en garage

Ben jij nog op zoek naar een goede vakantie? Grote kans dat het een tripje door Europa gaat worden of een vakantie in eigen land. Wil je wel kamperen, maar ben je ook verzot op luxe? Dan hebben wij de allerdikste, meest luxe en over de top camper gevonden. Want geld moet rollen toch?

Mega luxe camper

Deze camper heeft alles waar je van droomt. Dit is gewoon een villa op wielen. De camper heeft zelfs een dakterras, jacuzzi en een garage voor jouw auto. Daar worden we toch allemaal wild van? Dit is kamperen 2.0.

De luxe camper gaat schuil onder de naam Most Futuria en is van absurde schoonheid. Denk aan een jacuzzi, een dakterras en een flinke garage voor jouw sportbolide. Als je onderweg even in jouw Tesla wilt stappen is dat dus ook mogelijk. Uiteraard heeft zo’n camper ook een flink prijskaartje. Hier kun je een flinke wereldreis van maken.

camper, futuria

Flink prijskaartje

Je moet flink in de buidel tasten als je deze camper wilt aanschaffen. De camper bestaat uit een vrachtwagen, inclusief oplegger. Daardoor lijkt het op een dubbeldekker, toch is dit een camper van hogere klasse. In totaal is de camper 15 meter lang. Genoeg ruimte voor jou en je familie dus.

Ook van binnen heeft dit beest alles waar je van droomt. Denk aan een spiegelplafond, hottub met LED-verlichting en een high-end audiosysteem. Ook aan airco en genoeg slaapplaatsen is uiteraard gedacht. Een standaard model van de Futuria staat voor 650.000 euro te koop (zonder dakterras en jacuzzi).

Meer van dit