HomeGadgetsAliExpress verkoopt McDonalds bestelpaal voor thuis (die écht werkt)

AliExpress verkoopt McDonalds bestelpaal voor thuis (die écht werkt)

Op AliExpress kom je de meest bijzondere gadgets tegen. Deze keer stuiten we op een bestelpaal van McDonalds die ook écht werkt. Deze bestelpaal werkt prima om jouw bestellingen bij de McDonalds te plaatsen. Perfect voor die vreetkick in de avond.

McDonalds zelfservice-paal

Op AliExpress kun je letterlijk alles vinden, denk aan deze McFlurry machine. Ook maakt Ali  bestelpalen van McDonalds na. Deze selfservice-palen kom je ook echt daadwerkelijk tegen bij de maccie en hiermee bestel je ter plekke ook jouw favoriete menu.

Zo’n bestelpaal is de droom van elke McDonalds-fan. Een bestelpaal midden in de woonkamer. En het mooiste is: je kunt er ook écht op bestellen, het is dus ook nog eens een nuttige gadget.

aliexpress, bestelpaal, gadget, mcdonalds

Alle kleuren, maten en soorten

AliExpress verkoopt allemaal verschillende soorten en varianten van deze zelfservice-palen. Er zijn daarom een hoop ondernemers die deze palen voor hun bedrijf bij Ali bestellen. Wij hebben zo’n paal gevonden die precies lijkt op de McDonalds-variant. Het mooiste is dat hij ook nog eens echt werkt.

Deze bestelpaal heeft een mooi touchscreen van maar liefst 24 inch. Daarnaast wordt hij geleverd met een standaard waar het gehele systeem op kan staan. Hierdoor kun je hem prima in de woonkamer neerzetten mocht je dat willen (wie wil dit nou niet) en een werkende pinautomaat.

Het systeem werkt op Android. Hierdoor is het mogelijk om jouw favoriete menu’s te bestellen via dit apparaat. De automaat heeft ook een pinterminal en een bonnenprinter waar jouw bestelbonnetje uitkomt. Echter gaat het niet worden. Je kunt de bestelpaal voor 730,44 euro op AliExpress kopen. Wel een prijzig burgertje dus.

mcdonalds, aliexpress, bestelpaal

Bron: Viraaltjes

Meer van dit