HomeGadgetsMet deze middelvinger-paraplu flip je Moeder Natuur de moeder

Met deze middelvinger-paraplu flip je Moeder Natuur de moeder

We moeten nog even wachten op de lekkere temperaturen van de lente en de zomer. Tot die tijd moeten we het doen met regen, kou, sneeuw, hagel, en alle andere natuurelementen die Moeder Natuur op ons af laat dalen. We kunnen schelden wat we willen, maar we kunnen het weer niet beheersen. Met deze paraplu kun je wel een dikke middelvinger opsteken naar dat loeder, en dat zorgt voor verlichting.

Flip de natuur de moeder

Soms ben je dat k*tweer helemaal zat. Vooral als je op je fiets met tegenwind naar je werk moet, of als het begint te stortregenen op het moment dat je naar de supermarkt loopt. Dat kun je voorkomen door het aanschaffen van deze unieke paraplu, waarmee je meteen Moeder Natuur (en de bovenburen uit de flat) een dikke middelvinger kunt geven. Een uniek artikel waarmee je een statement maakt.

Je kunt deze paraplu gebruiken om een regenbui te overleven, maar wat dacht je van meer creatieve functies? In een land waar veel wordt geprotesteerd kun je deze unieke paraplu tijdens een demonstratie voor je uit steken, om zo een gebaar te maken naar de mobiele eenheid, en ben je meteen beschermd tegen rubberen kogels en traangas-granaten. Dit is dus niet zomaar een paraplu.

middelvinger

Middelvinger-paraplu nu te koop

Deze veelzijdige paraplu is in elke jaargetijde te gebruiken. Als je een pesthekel aan de zon hebt, maar wel de straat op wilt, dan biedt deze paraplu een prima bescherming tegen zonnestralen. Met carnaval kan deze paraplu worden gebruikt voor het opvangen van snoep, condooms, en bier. Dit handige product is namelijk waterdicht, dus een bierdouche tijdens een feestje scheelt jou weer betalen aan de bar.

De paraplu heeft een diameter van 84 centimeter, en is makkelijk op te vouwen en bij je te dragen. Met 290 gram is het een lichtgewicht exemplaar. Een paraplu met een middelvinger is zoveel meer dan alleen een paraplu. Het is een product waarmee je een statement maakt. Na het kopen van de middelvinger paraplu ben je beter beschermd tegen alle negativiteit, en dat heb je nodig in je leven. Je kunt hem kopen bij Bol.com door op deze link te klikken.

middelvinger paraplu bol.com

Meer van dit