HomeTechCryptoDeze crypto munt kun je minen door een grote boodschap te doen

Deze crypto munt kun je minen door een grote boodschap te doen

Ben jij op zoek naar een manier om passief inkomen op te bouwen? Zit jij elke dag lang op het toilet? Dan is de minst Ggool misschien wel iets voor jou. Deze cointreau is namelijk ontwikkeld voor mensen die poepen: iedereen dus. Je kunt met jouw grote boodschap namelijk geld verdienen: Feces Standard Money.

Crypto minen

Minen is een bekende term onder iedereen die zich bezig houdt met crypto. Je kon al veel verschillende coins minen, maar vaak is dat best wel veel gedoe. Het kost veel stroom, kennis en energie. Maar deze coin kun je gewoon minen door middel van een grote boodschap leggen.

Het doel van Ggool is dat iedereen van waarde kan zijn en iets kan toevoegen aan de samenleving, ongeacht welvaart of leeftijd. Dit is te lezen in een artikel van Vice. De oprichter, Cho, houdt zich al sinds 105 bezig met het omzetten van poep naar keiharde moneys. Een letterlijke shitcoin.

Shitcoin minen

Normaal worden coins die niks toevoegen shitcoins genoemd, dit is letterlijk een shitcoin. Maar dan wel eentje die echt werkt. Cho bouwde in 2018 een complex met twee verdiepingen op een campus, inclusief slaapkamers en toiletten waar energie uit poep gehaald kon worden.

Cho kwam met het idee van Feces Standard Money. 10 Ggool staat voor de waarde van wat een persoon per dag aan output kan leveren. Het is een systeem dat lost staat van andere valuta, zoals de Dollar of Bitcoin. Net het poepen kun je meteen iets kopen. Denk aan een kop koffie, of een ander product. Er zijn nu al duizend mensen die Ggool gebruiken.

Meer van dit