HomeGadgetsSloddervossen opgelet: Amazon verkoopt een mini-stofzuiger voor jouw bureau

Sloddervossen opgelet: Amazon verkoopt een mini-stofzuiger voor jouw bureau

We kennen allemaal wel iemand bij wie zijn of haar bureau altijd een ongelooflijke troep is. Een sloddervos die op Champions League niveau opereert. Voor deze mensen, of voor jouzelf, hebben we nu het ultieme kado: een mini-stofzuiger. Dit gaat zoveel werk en troep schelen!

Mini-stofzuiger voor het bureau

Gadgets als robotstofzuigers of robotgrasmaaiers zijn niet meer weg te denken. Heinken kwam zelfs met een Robot-Bierkoeler. Ze zijn prijs, maar wel een hele goede investering. De toekomst zal vol met dit soort handige gadgets zitten. Surplex komt nu met een mega handige mini-robot. Deze gadget is handig voor elke sloddervos!

De Surplex is een mini-stofzuiger die je voor jouw bureau of eettafel kunt gebruiken. Heb je er weer een zooitje van gemaakt tijdens de lunch? Of heb je weer eens wat laten vallen? Dit kleine, handige, ding ruimt voor jou de rommel op terwijl jij gewoon verder kunt grinden!

mini, stofzuiger

Nu te koop op Amazon

De Suprlex is nu te koop op Amazon (waar anders). Hij is met een hand te bedienen en heeft een sterke zuigkracht door de radiale ventilator met een hoge snelheid van 3 V. Hoeveel dit precies is weten wij ook niet, het klinkt in ieder geval wel sterk. Daarnaast kan de stofzuiger 360 graden draaien.

Hiermee maak je natuurlijk helemaal de blits op kantoor. Grote kans dat mensen hem meteen van je willen lenen. Hij kost nu 15,99 op Amazon. Tel uit je winst!

amazon, mini, stofzuiger, gadget

Meer van dit