HomeGadgetsDeze handige multifunctionele handwarmers van Amazon zijn het gesprek van de dag

Deze handige multifunctionele handwarmers van Amazon zijn het gesprek van de dag

De dagen worden kouder, dus wordt het weer tijd om de winterjassen uit de kast te pakken. Een van de gerootste problemen tijdens de koude en donkere dagen zijn koude handen, want soms volstaat een paar handschoenen niet als je op de fiets of brommer naar je werk gaat. Amazon heeft een multifunctionele winter-gadget in het assortiment waarmee je niet alleen je handen kunt warmen, maar ook je smartphone mee kunt opladen.

Multifunctionele handwarmers

Met deze multifunctionele handwarmers van Amazon kun jij op elk moment van de dag en op elke locatie je handen opwarmen. Als je een paar bevroren klauwen hebt na het fietsen naar je werk, dan leg je simpelweg je handen op de verwarmers. Je kunt dan binnen een korte tijd weer gebruikmaken van al je vingers, inclusief de middelste. Maar dat is niet de enige functie van dit handige apparaat.

Als je de verwarming aanzet dan kun je ze ook in je kleding stoppen, zoals je broekzakken. Dan weet je zeker dat het gebied rond de kroonjuwelen lekker warm blijft tijdens het fietsen. Er zit overigens ook een trillingsmassage-functie op. Daarnaast hebben deze handwarmers een USB-aansluiting waarmee jij je smartphone op kunt laden. Er zit zelfs een zaklamp in, zodat je altijd het gaatje van je fietsslot kunt vinden in het donker.

amazon handverwarmer

Multifunctionele winter-gadget te koop op Amazon

De ingebouwde lithiumbatterij heeft een capaciteit van maar liefst 10.000 mAh, dus is het dus ook mogelijk om deze handwarmers te gebruiken als draagbare powerbank. De dubbele veiligheidsbescherming zorgt ervoor dat je je fikken niet verbrandt als je jezelf eraan verwarmt. Deze handige gadget verwarmt binnen 3 seconden op drie verschillende temperaturen, namelijk 40, 50 en 60 graden. Zelfs de hardnekkigste diepgevroren vingers zullen hiermee ontdooien.

Deze gadget is het ultieme cadeau om zelf te gebruiken of om weg te geven als een origineel cadeau tijdens de kerstdagen. Er zitten twee draagbanden en twee USB-kabels bij de prijs inbegrepen. Met een grootte van 11.1 x 6.4 x 3.4 cm passen deze handige handwarmers in iedere zak. Je koopt deze winter-gadget voor slechts € 39,99 op de website van Amazon.

handverwarmer amazon

Meer van dit