HomeGadgetsMust-have: creëer een oase van rust in huis met Nanoleaf Elements

Must-have: creëer een oase van rust in huis met Nanoleaf Elements

We leven in een generatie waarin oude schilderijen aan de muur achterhaald zijn. Een beetje gadgetgek gaat high-tech als het gaat om muurversiering. Maar hoe decoreer je de muur op een manier die zowel verbazing als rust uitstraalt?

Een echte blikvanger heb je zeker met de panels van Nanoleaf Elements. Je creëert een oase van rust in huis, en de magie zit in jouw vingertoppen! Met een druk op je knop tover je jouw muur om tot een waar kunstwerk.

Wat zijn Nanoleaf Elements?

Nanoleaf Elements zijn zeshoekige panelen die op de muur kunnen worden geplaatst en allemaal met elkaar verbonden kunnen worden. De ontwikkelaar heeft voor een zeshoekig ontwerp gekozen omdat dit de meest organische vorm is, wat rust uitstraalt.

Deze zogeheten Nanoleaf Shapes Hexagons heeft led verlichting en een muziekmodule. De panelen reageren ook op aanraking, waardoor de Shapes Hexagons meer worden dan alleen een mooie decoratie voor op de muur.

nanoleaf elements

Interactieve spelletjes spelen

Buiten het feit dat de led-verlichting in de Nanoleaf Shapes Hexagons een prachtige toevoeging is voor op de muur, is het ook mogelijk om interactieve spelletjes te spelen met de touchscreen panels. De set is uitgebreid met een muziekmodule dat bestuurbaar is via een app.

De Nanoleaf Rhythm functie is te verbinden met deze app op iOS en Android, maar ze zijn ook eenvoudig te verbinden met de apparaten in jouw slimme huis, zoals Google Assistant en Apple HomeKit. Hiermee kun je het licht in de panelen laten bewegen en reageren op muziek en zelfs op het geluid van een film.

nanoleafs

Sfeermaker

De modules hebben ook een ingebouwde sfeermaker. Hiermee kun je op elk moment van de dag een lichtshow of prachtig gekleurd stilleven creëren. Ze kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend, zodat je
voor elk moment van de dag de perfecte sfeerverlichting hebt. Uiteraard is dit via de app van tevoren in te plannen. De helderheid is ook aan te passen en er kunnen maar liefst 16,7 miljoen kleuren worden
weergegeven. Op deze manier personaliseer je jouw Nanoleaf Shapes Hexagon helemaal aan het karakter van jou en je huis.

Eigenschappen
● Touch-Enabled Ervaringen
Bedien de lichten en speel spelletjes met je vingers en de palm van je hand
● Combineer vormen
Je kunt eindeloos variëren met de vormen van de modules, zodat je elke keer een ander kunstwerk op je muur hebt hangen
● Muziek Visualisatie
De kleuren dansen mee op jouw favoriete muziek en ook op de film die je op dat moment aan het kijken bent
● Exclusieve technologie
Door de exclusieve technologie is de kleurovergang in real-time een cadeautje om naar te kijken.
● 16 miljoen kleuren

Je kunt kiezen uit elk denkbare kleur. Dus voor elke sfeer en gelegenheid is er wel een mooie kleur om mee te matchen.

Waar koop je deze Nanoleaf Elements?

Nanoleaf Elements zijn te koop bij veel online winkels, zoals bol.com. Ook zijn ze te koop bij lampenwinkels en andere shops waar je de gaafste technische snufjes van het moment kunt aanschaffen. De prijzen lopen uiteen, het ligt eraan hoeveel modules je aan je muur wilt hebben en de gewenste afmetingen. Het is in ieder geval een verrijking voor iedereen die kan genieten van slimme
verlichting in huis, en voor iedereen die eens wat anders aan de muur wilt zien hangen dan dat saaie schilderij uit oma’s tijd.

Meer van dit