HomeEntertainmentNetflix verhoogt per direct de abonnementsprijzen

Netflix verhoogt per direct de abonnementsprijzen

Breaking nieuws voor alle Netflix-liefhebbers. Netflix heeft zojuist besloten om per direct de prijen van twee van de drie abonnementen te gaan verhogen. De stijging zal een paar euro zijn. Het Basic-abonnement zal wel dezelfde prijs behouden.

Prijzen van Netflix gaan omhoog

Netflix heeft drie verschillende abbo’s, welteverstaan: Basic, Standaard en Premium. De prijzen van zowel Standaard als Premium gaan nu omhoog. De Basic-variant zal wel dezelfde prijs behouden.

Wat zijn de verschillen per abonnement? Met het standaard-abonnement kun jij alle films en series in HD streamen. De prijs van dit Standaard-pakket zal met drie euro gaan stijgen. Het abonnement kost dan 13,99 in plaats van 10,99.

netflix

Premium abbo

Het premium-abonnement, de duurste van de drie, is geschikt om films en series in 4K te bekijken. De echte fans, net hoge kwaliteit televisies, hebben vaak dit abonnement. Ook kun je met een Premium-abbo met vier verschillende mensen naar Netflix kijken. De nieuwe prijs is straks 15,99 in plaats van 13,99.

Het Basic-abonnement blijft hetzelfde: 7,99 euro. Met deze abbo kun je met een scherm tegelijk kijken, zonder HD of 4K. De prijzen van de twee duurdere abonnementen stijgt omdat Netflix flink gaat investeren in het maken van nieuwe series en films. De zogeheten Netflix-originals. Daarnaast willen ze innoveren door waarschijnlijk games toe te voegen in de toekomst. De nieuwe prijzen zullen voor nu alleen nog maar gelden voor nieuwe leden.

Meer van dit