HomeShoppingBlack Friday: Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe nu voor een...

Black Friday: Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe nu voor een spotprijs

De mooiste dag van het jaar is aangebroken: Black Friday! Bol.com pakt nu uit met een mega dikke deal voor Nintendo fans. Ze verkopen namelijk de populaire Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe voor een absolute bodemprijs. Dat is snel scoren!

Nintendo Switch-bundel voor een prikkie

De Nintendo Switch lijkt niet meer weg te denken. De console is al een paar jaar uit, maar lijkt steeds populairder te worden. Daarom komt Bol.com ook met een hele mooie bundel-aanbieding. Een bundel waarmee je meteen een leuke game in huis hebt.

De kans is natuurlijk groot dat, als je een Nintendo Switch wilt scoren, dat de kans groot is dat je Mario Kart 8 Deluxe wilt aanschaffen. Het is een van de tofste games en blijft altijd leuk om te spelen. Het is een spel dat leuk is om alleen te spelen, maar nog gezelliger om met vrienden of familie te doen. En het leukste is dat je de console + het spel nu voor een prikkie kunt aanschaffen.

Black Friday Deal op Bol.com

Je kunt tegen vrienden spelen op de televisie, op een enkel systeem, of je koopt een tweede Switch waarmee je gezellig tegen elkaar kunt spelen. Als je altijd al een Switch wilde aanschaffen is dit het perfecte moment. De bundel geeft namelijk ook nog eens 3 maanden toegang tot Nintendo Switch Online.

De prijs? Normaal kost een losse Switch 280 euro. Deze bundel, inclusief Switch, Switch online en Mario Kart 9 Deluxe (normaal 50/60 euro) is te koop voor 299 euro in totaal. Je kunt deze deal alleen vandaag hier scoren. Wees er dus snel bij! Meer Black Friday Deals checken? Bekijk onze Black Friday categorie!

Meer van dit