HomeGeen categorieTe koop bij Bol.com: Dé spinnenvanger die elke spin als sneeuw voor...

Te koop bij Bol.com: Dé spinnenvanger die elke spin als sneeuw voor de zon laat verdwijnen

De verbazingwekkende spinnenvanger van Bol.com is eindelijk weer te koop, net op tijd voor het gevreesde spinnenseizoen waarin de kruipende spinnen massaal onze huizen binnendringen. Het apparaat werkt net als een vuilnisbak maar in plaats van stukjes afval te grijpen, kun je met zachte borstelharen voorzichtig een spin of langpootmug vangen zonder hem te beschadigen.

De 65 cm lange steel betekent ook dat je op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen – perfect voor als je een enorme spin hebt ontdekt die je aanstaart vanaf het plafond van je slaapkamer.

Als je het insect hebt opgeschept, kun je het gewoon mee naar buiten nemen en de vrije loop laten.

Spinnenvanger

De gadget kost twee tientjes en raakt snel uitverkocht. Je kunt de vanger hier kopen.

De spinnenvanger is een regelrechte hit bij de klanten van bol.com. Iemand schreef in de reviews: “Gekocht voor de verjaardag van mijn zusje met een spinnenfobie. Uiteindelijk te horen gekregen dat ze deze diervriendelijke manier nog echt gebruikte ook. 5 sterren van mij!”

Op de website van bol.com staat de volgende beschrijving bij het populaire product:

“Ben jij bang voor spinnen én ben jij tegen dierenleed dan is deze spinnenvanger het perfecte artikel voor jou! Met dit artikel blijf je op afstand van de spin en zorg je er toch voor dat je hem veilig uit jouw huis zet.

De spinnenvanger zorgt ervoor dat de spin niet kan ontsnappen tussen de zachte haren van de vanger. Zo hoef je de spin geen pijn te doen.”

Meer van dit