HomeEntertainmentDeze magische boxers maken jouw scheten geurloos

Deze magische boxers maken jouw scheten geurloos

We hebben allemaal wel een vriend of vriendin die scheten laat op de ergste momenten. Precies in een ruimte waarin je niet weg kunt, of op een ongemakkelijk moment. Als je dan die geniepige lach op hun gezicht ziet weet je genoeg, ze hebben je weer te pakken. Voor deze mensen is er nu het perfecte verjaardagskado.

Magische boxershorts

Soms kun je het gewoon niet inhouden, daar is niks tegen te doen. Maar het is wel fijn als mensen dan geen last hebben van die vieze geurtjes. Daar is nu een mega goede oplossing op bedacht. Flat-D Innovastions, een Amerikaans bedrijf, kwam met een oplossing die de wereld gaat veranderen.

Dit product geeft mensen een manier om geruisloos en geurloos scheten te kunnen laten. Deze boxershorts elimineren namelijk de geur, en het ongemakkelijk gevoel wat je daar bij krijgt. Een pure win-win situatie voor jou en de mensen om je heen.

geurloos, scheten, boxershort

Filter

Het gaat om een handige filter die je in je onderbroek kunt plaatsen. Deze filter zorgt voor neutralisatie van scheten en, als ze niet te hard zijn, zelfs geluiden. Het product is voor het grootste gedeelte van houtskool gemaakt. Een materiaal wat vaker wordt gebruikt voor het neutraliseren van geur.

De filter is klein en kan makkelijk gewassen worden. Je kunt de filter gemakkelijk plaatsen en schijnt zowel comfortabel als discreet te zijn. Toch wel fijn als je een date hebt en de broek uit gaat. Tag degene die dit product echt nodig heeft!

Meer van dit