HomeGeen categorieMakro komt met mega goedkope jacuzzi voor de warme dagen

Makro komt met mega goedkope jacuzzi voor de warme dagen

Het begint eindelijk op zomer te lijken en de temperaturen lopen op. Hoe lekker zou het zijn om een jacuzzi in de tuin te hebben? De hele dag dobberen en chillen met vrienden en een ijskoud drankje? Vanaf nu is dat mogelijk, Makro komt namelijk met een spotgoedkope opblaasbare jacuzzi.

Goedkope opblaasbare jacuzzi bij Makro

Een jacuzzi maakt het leven gewoon een stuk mooier. Tijdens de zwoele zomeravonden in de bubbels chillen met een flesje bubbels. Wie wil dat nou niet? Maar meestal is een jacuzzi belachelijk duur. Makro bewijst nu dat het ook goedkoop kan. Ze verkopen deze opblaasbare jacuzzi nu voor maar 269 euro (in plaats van de normale prijs van 599 euro).

Je moet wel snel je slag slaan, grote kans dat ze snel uitverkocht raken door deze lage prijzen. 269 euro is echt geen geld voor zo’n pracht ding. Naast goedkoop is deze jacuzzi ook nog eens van prima kwaliteit. Hieronder hebben we een video en de specs voor je uitgelicht.

Specs

Je bent nu natuurlijk wel benieuwd naar de kwaliteit van deze jacuzzi. Hij heeft een diameter van 180 centimeter, met 120 jet streams. Dit houdt in dat je lekker kunt bubbelen. Je kunt de jacuzzi ook verwarmen tot 40 graden Celsius, prima voor de koudere dagen.

Is het water vies geworden? De bijgeleverde waterfilter maakt de jacuzzi binnen een mum van tijd schoon voor je. Wees er snel bij want op is op. Mocht deze jacuzzi nou uitverkocht raken dan heb je bij bol.com nog een ander alternatief! Op zoek naar meer leuke deals? Check onze Steals page waar we alle mega deals op een rijtje hebben gezet!

Meer van dit