HomeGadgetsDeze ‘Sunshine Party’ opblaasbare minibar maakt waterpret compleet

Deze ‘Sunshine Party’ opblaasbare minibar maakt waterpret compleet

Het is misschien niet de zomer waar we met z’n alle op gehoopt hadden. Toch hebben we nog flink wat weken om uit te kijken naar mooi weer. En misschien ga je wel lekker ergens in het buitenland flaneren. Bij goed weer horen lekkere koude drankjes aan het zwembad. Met een drijvend dienblad hoef je voortaan het zwembad niet meer uit om te kunnen genieten van een heerlijk verkoelend drankje.

Opblaasbare minibar

Deze ‘Sunshine Party’ opblaasbare minibar maakt de waterpret compleet. Deze opblaasbare variant heeft vier bekerhouders en een koelvak voor de drankjes en hapjes. Voortaan heb je dus alles heerlijk bij de hand terwijl je lui aan het dobberen bent. Dat is nog eens handig!

De minibar is belastbaar tot 3 kilo. De vrolijke regenboog geeft daarnaast ook nog een vrolijk sfeertje. Bij aankoop krijg je er ook nog een reparatiekit bij. Hiermee ben je helemaal klaar voor die chille pool sessies.

opblaasbare, minibar 2

Verschillende varianten

Deze opblaasbare minibar is te koop op Bol.com. Het kan zijn dat het product uitverkocht is. Check deze link om deze en andere opblaasbare minibars te bekijken. Bol.com heeft namelijk meerdere leuke varianten te koop.

Wil je het helemaal groots aanpakken en ben je op zoek naar een eigen zwembad? AliExpress heeft nu dit bizarre zwembad te koop staan. Als je helemaal compleet wilt zijn pak je deze glijbaan er ook nog bij (inclusief thuisbezorging). Waterpret gegarandeerd!

Meer van dit